Zafer Partisi’nden MEİGDER’e ziyaret

Zafer Partisi Mersin İl Başkanı Ahmet Alaca, Mersin İnternet Gazetecileri Derneği’ni (MEİGDER) ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Alaca, henüz yeni bir parti olmalarına rağmen büyük ilgi gördüklerine dikkat çekerek kısa süre içinde ilçe ve il kongrelerini yapacaklarını söyledi.

Ümit Özdağ’ın Genel Başkanlığı’nı yaptığı Zafer Partisi, tüm illerde hızla örgütlenmeye başladı. Mersin’de de örgütlenme çalışmalarına hız veren Zafer Partisi’nin İl Başkanı Ahmet Alaca, beraberinde Toroslar İlçe Başkanı Kemal Gündoğdu ve il yönetimiyle birlikte MEİGDER’i ziyaret etti. Ziyaretten dolayı Alaca ile partililere teşekkür eden MEİGDER Başkanı A. Vahap Şehitoğlu, dernek hakkında bilgiler verdi. MEİGDER’in şuan 45 üyeye ulaştığını ifade eden Başkan Şehitoğlu, aralarında emeklilerin de bulunduğu tüm üyelerin aktif olarak gazetecilik yaptığına dikkat çekti. İnternet çağında gazeteciliğin de bu mecra üzerinde ilerlemeye başladığını anımsatan Şehitoğlu, “Çağa ayak uyduran her üyemizin kurmuş olduğu birer internet haber sitesi bulunmaktadır. Bu sitelerimizde hızlı ama gazetecilik etik kurallarına uygun bir şekilde haber akışını sağlamaktayız. Üyelerimiz anında Mersin’le ilgili haberleri geçerek kentimizin tanıtımını da yapmış oluyor” dedi.

ŞEHİTOĞLU: “HAKLARIMIZ İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ”

MEİGDER ile kentteki internet gazetecilerini tek çatı altında topladıklarını vurgulayan Şehitoğlu, şöyle devam etti: “Çok güzel bur oluşum kurduğumuza inanıyorum. Kısa süre içinde Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na ve Akdeniz Gazeteciler Federasyonu’na üye olduk. Türkiye genelinde en büyük çatımız bu bizim. İnternet gazeteciliğinde ciddi bir oluşum içindeyiz. Mersin’de internet gazeteciliği üzerine bir eksiklik vardı. Bu eksikliği bizler gideriyoruz. Şuan internet gazeteciliğinin yasal bir dayanağı yok. Sigorta dahi yapılsa gazeteciler bu mecra üzerinden basın kartı alamıyor. Bizler örgütlerimizde internet gazetecilerinin bu ve benzeri haklarına kavuşması için mücadele ediyoruz. Bu yapıyı da o yüzden kurduk.” Başkan Şehitoğlu son olarak, siyasetteki yerini alan Zafer Partisi’nin il ve ilçe yöneticilerine başarılar dileyerek sözlerini tamamladı.

İL BAŞKANLIĞINDAN İFTAR YEMEĞİ

Zafer Partisi Mersin İl Başkanı Zafer Alaca ise 14 Nisan Perşembe günü verecekleri iftar yemeğine gazetecileri davet etmek amacıyla derneği ziyaret ettiklerini aktardı. MEİGDER üyelerinin yanı sıra kentteki tüm gazetecileri il başkanlığı önündeki iftar davetine katılmaya çağıran Alaca, “Tüm arkadaşlarımızı Ramazan soframıza bekliyoruz” dedi.

ALACA: “PARTİMİZE İLGİ BÜYÜK”

Partilerinin Mersin çalışmaları hakkında da bilgiler veren Başkan Alaca, “Mersin’de siyaset güzel gidiyor, yaklaşık 1 ay önce il başkanlığı atamamız oldu. Bu çerçeve içerisinde 6 ilçe başkanımızı da atamış olduk. Kısa süre sonra ilçe kongrelerimize de başlıyoruz. Daha sonra inşallah genel başkanımızın da katılımıyla il kongremizi yapmayı planlıyoruz. Halkın bize karşı güzel teveccühü var. Özellikle gittiğimiz her yerde çok sevilen Genel Başkanımız Sayın Ümit Özdağ’a büyük ilgi var. Kendisi çok büyük bir değer” şeklinde konuştu. Ziyaret, Başkan Akarca’nın Başkan Şehitoğlu’na çiçek takdimiyle son buldu.

Başa dön tuşu
1xbet giriş