ÖN YARGILI OLMAYALIM

Yargılamak, özünde birisini veya bir şeyi, onlar hakkında ne hissettiğinize veya nasıl olması gerektiğini düşündüğünüze göre değerlendirmenin bir yoludur. Bu dinamik, sadece sizinle yargılanan kişi arasında değil, kafanızın içinde de gerçekleşebilir ve bilinçli veya bilinçsiz olarak yapılabilir. Bu sadece yargıladığınız kişiye değil, size de zarar verir.. Ancak yargılama eğiliminin farkında olmak, bu alışkanlığı kırmaya yönelik harika bir ilk adımdır. Unutmayın, başkalarını yargılama eğiliminiz sizi de olumsuz etkiler. Yargılamayı bırakmak, sadece başkalarıyla daha sağlıklı ilişkiler kurmanıza ve daha olumlu bir zihinsel durumda olmanıza yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda kendinize de daha fazla özgürlük sağlar.
Birini yargılarken kendinize şunu sorun: “Bunu neden yapıyorum?” Gördükleriniz veya duyduklarınız hoşunuza gitmese de kendinizi, yargılama eğiliminden kurtarmak, büyük faydalar sağlar.
Sonuç olarak, yargılama herkes için zararlıdır ve insanlar arasındaki ilişkileri olumsuz etkiler. Yargılama yerine anlama, Huzurun, neşenin ve sevginin kaynağı olan içsel benliğinizle daha özgür ve temas halinde ilerlemenizi sağlar.
Empati ve sevgiyle yaklaşarak hayatınızda daha mutlu ve tatmin edici bir yolculuk yapabilirsiniz.

MUTLU HUZURLU AYDINLIK YARINLARA.

Başa dön tuşu
1xbet giriş