Neden SEO Hizmeti Almalıyım?

SEO, arama motoru optimizasyonu kelimelerinin İngilizcedeki baş harflerinden oluşan bir kısaltmadır. SEO hizmeti, organik olarak nitelediğimiz bir trafik çeşidini hedefler.

 

Organik trafik, ücretli veya doğrudan trafik haricinde olan ve aradığımız kelimelere göre arama motoru sonuçlarından aldığımız trafiktir. Dijital dünyada başarıya imza atmak için önemli bir gereksinim olan SEO hizmeti; arama motorlarının hedef siteyi daha üst sıralarda çıkmasını amaçlayan işlemler bütünüdür.

Üst Sıralarda Yer Almak

Arama motorlarında üst sıralarda çıkmak son derece önemlidir çünkü en büyük arama motoru olan Google’da tıklamaların yüzde 95’i ilk sayfada yer alan sonuçlara oluyor. İlk sayfada çıkmak bile tek başına yeterli gelmeyebiliyor; Google’da tıklamaların yüzde 75’i ilk 3 sıradaki sitelere yapılıyor. Bu veri, ilk sayfada olmayan bir sitenin ilk sıraya gelmesi örneği üzerinden gidecek olursak onlarca katlık tıklama ve dolayısıyla gelir artışı manasına gelir ki, bu muazzamdır. Aramalarda üst sıralarda yer edinerek dijital dünyaya imzanızı atmak marka bilinirliğinizi de artıracaktır.

Seo Hizmetiyle Üst Sıralarda Yer Almak Hayal Değil

SEO hizmeti hususunda önemli bir unsur da zamandır ve reklam çalışmasının aksine SEO’nun etkisi anlık değildir; siteye, yoğunlaşılan kelimeye, hedef kitleye vs. göre değişen zamanlı bir çalışmadır. Unutulmamalıdır ki SEO hizmeti bir sihir değil, oyunu kuralına göre oynamaktır. Marka değeri açısından ayrıyeten kıymetlidir çünkü bir marka ilgili Google aramalarında gözükmüyorsa, yavaş yavaş zihinlerdeki yerini de kaybeder yahut zihinlere hiç giremez. Reklam çalışması yapılacaksa bu çalışmanın SEO desteği olmadan hedeflenen başarıya ulaşması pek mümkün değildir. SEO hizmeti, bu kadar kıymetli olması sebebiyle rekabeti de beraberinde getirmektedir. Sürekli değişen arama motoru algoritmalarının takibini yapıp bu güncellemelere uygun şekilde çalışmak, işin profesyonelleri haricindekiler için epey zorlayıcı olmaktadır. Bu noktada devreye İmza SEO Ajansı girmektedir.

İmza SEO Ajansı ile Profesyonel Hizmet

İmza SEO Ajansı, sektörde yapmış olduklarıyla ön plana çıkan profesyonel bir SEO ajansıdır. sizin için gerekli SEO çalışmalarını yapar ve dijital dünyadaki hedeflerinize ulaşmada büyük bir adım atmanızı sağlar. Sürekli olarak kendini güncelleyen İmza SEO Ajansı’nın SEO hizmeti ile birlikte, internette görünür olup daha fazla tıklama alabilirsiniz.

Başa dön tuşu
1xbet giriş