DÖRT CÜMLEDE ÖZÜNÜZE DÖNÜN

-Özür dilerim
-Lütfen beni affet •
-Seni çok seviyorum
-Teşekkür ederim

Bu dört cümle ile muhatabınız özünüzdür…
Lütfen Beni Affet” derken; Bu problemi yaratan şeyin, düşüncelerinize girmiş olduğunu kabul ediyorsunuz. Bu düşünce yaşam süreciniz boyunca karşılaştığınız durumların sizde bıraktığı bir kalıp yada genlerinizde taşıdığınız bir enerji de olabilir.
Kısacası problemin benliğinizden (ben zannettiğinizden) kaynaklandığını kabul ediyorsunuz ve bundan dolayı özünüzden af diliyorsunuz.
Özür Dilerim, derken, bu problemi kendinize yaşattığınız ve kendinizin incinmesine, üzülmesine izin verdiğiniz için özünüzden özür diliyorsunuz.
Seni Seviyorum, cümlesi tıkanık enerjinin akmasını bağların yeniden kurulmasını sağlar. Sizi özünüze bağlar. Özüne dönen kişi sıfır konumuna geçer tek kalır. Sıfır konumu saf sevgi ve sıfır limit olduğu için, sevginizi ifade ederek o konuma gelmeye başlıyorsunuz. ( fabrika ayarlarına geri dönüş)
Teşekkür Ederim, dediğiniz zaman, farkındalığınız için özünüze minnettarlığınızı ifade etmiş oluyorsunuz. Bundan sonra siz sadece akışa güveniyorsunuz tüm düşünceleri serbest bırakıyorsunuz. Unutmayınız ki sistem farkındalığınızı her zaman ödüllendirir.

Başa dön tuşu
1xbet giriş