Başkan Topçu;”millet açken AKP lüks sofra peşinde”

Gelecek Partisi Yenişehir İlçe Başkanı Mustafa Barış Topçu, AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin AKP’li bürokratlara “Ramazan ayında Lüks otellerden, zengin görüntülülerden kaçının” söylemlerine ilişkin değerlendirmede bulundu.

Böyle bir duyuru yapmanın utanç vesilesi olduğunu belirten Başkan Topçu;”AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, parti genel merkezinde AKP’li belediyelerin Ramazan hazırlıklarıyla ilgili basın mensuplarını bilgilendirdi.

Daha sonra da AKP’li siyasilere lüks otellerde veyahut zengin görüntülü, biraz müsriflik, israf olarak adlandırabileceğimiz sofralara asla oturmamalarını tembih etti. Bu çok gülünç bir tembih. Sadece Ramazan ayında değil her ayda millet açken bürokratların o tür sofralar kurup, o masalara oturmaması gerekiyor. Ama AKP’liler de  AKP’nin gösteriş demek olduğunu, halktan alıp, yandaşlara vermek olduğunu biliyorlar. Bu yüzden uyarma gereği duyuyorlar. Ramazan’da bari yapmayın demeye getiriyorlar. Millet yiyecek ekmek bulamazken, simit almaya dahi parası yetmiyorken, küçük su şişesi bile 3 TL’ye yaklaşırken bu tür tembihler bir kez daha AKP’nin halkı oyaladığını, halktanmış gibi gözükmeye çalıştığını ama arka perdede ne oyunlar döndüğünü, halktan bir haber olduklarını, halk açken onların lüks içinde yaşadıklarını kanıtlar vaziyette” şeklinde konuştu.

Başa dön tuşu
1xbet giriş