Başkan Ercik, Milletvekili Başarır’a: ‘Hesabınız Tutmadı’

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Mersin’de gerçekleştirdiği mitingin tartışmaları sürüyor.

CHP’nin Mersin mitinginde yapılan konuşmalar bir yana katılımcı sayısı ile ilgili süren tartışma devam ediyor. Mersin Valiliği tarafından mitinge katılanların sayısını 21 bin 500 olarak açıklamasına CHP kanadından gelen eleştirilere AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik de dahil oldu.

AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, CHP’nin hafta sonu Mersin’de yaptığı miting için, ‘Halep oradaysa, arşın burada. Her zamanki gibi yine hesabınız tutmadı’ diyerek katılımcı sayısına yapılan eleştirilere dahil oldu.

AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda CHP Mersin Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ali Mahir Başarır’a ‘Bu alanın toplamı yaklaşık 8000 m2. Ali Mahir Başarır’a Şimdi soruyorum bu alana mı dediğiniz rakamları sığdırdınız!?’ ifadelerini kullandı.

Ercik, ‘HALEP ORADAYSA, ARŞIN BURADA… Bu alanın toplamı yaklaşık 8000 m2. Ali Mahir Başarır’a Şimdi soruyorum bu alana mı dediğiniz rakamları sığdırdınız!? Her zamanki gibi yine hesabınız tutmadı.’ diyerek tepki gösterdi.

Başa dön tuşu
1xbet giriş