Vali Su, Anadolu Ajansı’nın ‘Yılın Fotoğrafları’ Oylamasına Katıldı

Vali Su, “haber”, “yaşam” ve “spor” kategorilerindeki 67 fotoğrafı tek tek inceledi, fotoğraflar hakkında bilgiler aldı.

Haber kategorisinde Ali Jadallah’ın çektiği “Annenin Feryadı” başlıklı fotoğrafa oy veren Vali Ali İhsan Su, yaşam kategorisinde tercihini İsa Terli’nin “İstanbul ve Hilal” ile Doğukan Keskinkılıç’ın “Dolunayın Güzelliği”, Spor kategorisinde ise Şebnem Coşkun’un çektiği “Kadınlar İçin Daldı” başlıklı kareyi seçti.

Milli dalışçı Şahika Ercümen, Cumhuriyet’in 98. yılına ithafen yarın tek nefeste kadınlarda ve erkeklerde 100 metre dünya rekoru kırmayı deneyecek. Şahika Ercümen, yarın kırmaya çalışacağı dünya rekoru öncesinde anlamlı bir sosyal sorumluluk projesinde de yer aldı. Milli dalışçı, Pi Kadın Kanserleri Derneği ile meme kanserine dikkat çekmek için meme kanseriyle mücadele eden kadınlarla dalış yaptı. Dalış sırasında katılımcıların bileklerine bağladıkları pembe tüller, tüplü dalış ekipmanlarının üzerine bağladıkları pembe kurdeleler, kafalarına taktıkları pembe bandanalar ile pembe ve mor renkteki dalış maskeleri dikkati çekti. Ekip sualtında “Gücümüz Kanserden Büyük” yazılı pankart açtı. ( Şebnem Coşkun – Anadolu Ajansı )

Fotoğraf karelerinde büyük bir emek olduğunu kaydeden Vali Su; “Tüm fotoğraflar çok orijinal, güzel, seçim yapmak oldukça zor oldu. Gerçekten fotoğrafları çeken arkadaşlarımız hem dünyadan hem ülkemizden çok özel anları yakalamışlar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, tüm basın mensuplarına başarılar diliyorum” dedi.

Başa dön tuşu
1xbet giriş