Vali Pehlivan’dan ‘Babalar Günü’ Ziyaretleri

Mersin Vali’si Ali Hamza Pehlivan eşi Yıldız Pehlivan Hanımefendi ile birlikte ‘Babalar Günü’nde ziyaretler yaptı.

Ziyaretlerine Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Murat Erdi Eker’in Toroslar-Tozkoparan mahallesindeki baba evinden başlayan Vali Pehlivan, şehidin babası Hasan Eker ve annesi Aynur Eker ile sohbet etti. Şehidin Babası Hasan Eker nezdinde tüm şehit babalarının ‘Babalar Günü’nü kutlayan Vali Ali Hamza Pehlivan “Şehit Murat kardeşimize ve tüm Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, sizler şehidimizin bizlere emanetisiniz, devletimiz ve milletimiz olarak her zaman yanınızdayız.”dedi.

Babalar Günü ziyaretleri kapsamında çocuklarını okutup yetiştiren, biri doktor, ikisi mühendis üç çocuk babası SSK Emeklisi Süleyman Ulu’nun Toroslar-Çağdaşkent mahallesindeki evini ziyaret eden Vali Pehlivan ve eşi, Süleyman Ulu, eşi Suzan Ulu ve Oğulları Doktor Cevdet Ulu ile bir araya geldi. Aile mensupları ile bir süre sohbet eden Vali Pehlivan, Süleyman Ulu’nun ‘Babalar Günü’nü kutlayarak sağlık ve afiyetler diledi. Sıcak bir aile ortamında gerçekleşen ziyarette Vali Pehlivan, Süleyman-Suzan çiftinin Irak’ta İnşaat Mühendisi olan oğulları Barış Ulu ile de telefonla görüntülü olarak görüştü.

Babalar Günü ziyaretlerine Gazi Jandarma Komando Er Zafer Cömert’in Mezitli-Akdeniz mahallesindeki evini ziyaret ederek devam eden Vali Pehlivan ve eşi, Gazimiz Zafer Cömert, babası Ziya Cömert ve annesi Cemile Cömert ile bir araya geldi. Gazimiz Cömert ve ailesiyle bir süre sohbet eden Vali Pehlivan, Babalar Günü dolayısıyla gazimizin babası Ziya Cömert’e iyi dileklerini iletti. Şehitlerimize ve Gazilerimize devlet ve millet olarak minnet borçluyuz. Kurumlarımızın kapısı sizlere sonuna kadar açıktır. Kamu görevlilerimizle, ilgili mesai arkadaşlarımızla birlikte bugüne kadar olduğu gibi her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz. Zafer Gazimizin şahsında bütün Gazilerimize şükranlarımı sunuyor, sağlık ve afiyetler diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Vali Ali Hamza Pehlivan Babalar Günü münasebetiyle yaptığı ziyaretleri süresince karşılaştığı çocuklara da kitap ve çeşitli hediyeler verdi.

Vali Pehlivan’a ziyaretleri sırasında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Veysel Topkaya da eşlik etti.

Başa dön tuşu
1xbet giriş