Vali Pehlivan, MTOSB-Otoban Bağlantı Yolu Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Vali Ali Hamza Pehlivan, yapım çalışmalarının devam ettiği Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nin otoban bağlantı yolunda incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgiler aldı. Vali Ali Hamza Pehlivan, D-400 Karayolundaki mevcut ağır taşıt trafiğini azaltmak ve ticaretin daha da geliştirilmesi amacıyla yapım çalışmaları devam eden bağlantı yolunda gelinen son aşama hakkında, Karayolları Bölge Müdürü Mehmet Fidan’dan ve yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı.

İki bölüm halinde çalışmaların devam ettiği bağlantı yolunun 1.OSB’ye hizmet edecek kısmında altyapı çalışmalarının tamamlandığını ve üst yapı çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Vali Pehlivan, 1.600 metre 3 şerit bölünmüş yol, 3.000 metre tek yol olarak planlanan yoldaki çalışmaların Temmuz ayı içerisinde tamamlanacağını ifade etti.

MTOSB 2. Bölgeye hizmet edecek 3 şerit 9.000 metre bölünmüş yoldaki altyapı çalışmalarının da devam ettiğini ifade eden Vali Pehlivan, bağlantı yolundaki çalışmaların en kısa zamanda tamamlanarak, sanayicilerinizin ve vatandaşlarımızın hizmetine sunulacağını açıkladı.

Başa dön tuşu
1xbet giriş