Vali Pehlivan, Genç MÜSİAD 47. Genel İdare Kurulu Gala programına katıldı

Genç Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) 47. Genel İdare Kurulu Gala Programı Valimiz Ali Hamza Pehlivan’ın katılımıyla gerçekleşti.

BN Hotel’de düzenlenen programa; Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, KKTC Mersin Başkonsolosu Zalihe Mendeli, Genç MÜSİAD Başkanı Yunus Furkan Akbal, MÜSİAD Mersin Şube Başkanı Serdar Yıldızgörer, Genç MÜSİAD Şube Başkanı Mustafa Işık ile il protokolü üyeleri, STK temsilcileri ve Genç MÜSİAD üyeleri katıldı.

Programda yaptığı konuşmasında, Mersin’i sahip olduğu doğal güzellikleri, tarihi varlıkları, kültürü ile inci bir şehir olarak tanımlayan Vali Pehlivan, “Bununla birlikte kentimizi akla gelebilecek bütün sektörlerde, ortaya koymuş olduğu ve devam etmekte olan başarılarıyla da öncü bir şehir olarak nitelendirebiliriz.” dedi.

Konuşmasının devamında dünyayı kasıp kavuran ve ülkemizi de etkisi altına alan Pandemi döneminde olağanüstü günler ve süreçler yaşandığını vurgulayan Vali Ali Hamza Pehlivan, “Bu bağlamda ülke olarak da çetin bir mücadele verdik ve şunu memnuniyetle ifade ediyoruz ki dünya ülkeleri arasında Pandemi sürecini en etkin, en iyi şekilde yürüten ülkelerin başında geliyoruz. Bu başarı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın diğer bütün konularda olduğu gibi bu süreci de himaye etmesi ve bizzat yönetmeleri ile; bütün bakanlıklarımızın, kamu kurum kuruluşlarımızın ve STK’ların hep birlikte bir mücadele ortaya koymasıyla elde edilmiştir. Bu süreçte Pandeminin tüm olumsuz etkilerine rağmen yatırımlar devam etmiştir. Dünyada meydana gelen savaşlar ve buna bağlı krizlere rağmen Türkiye’mizde çarklar dönüyor ve bu da rakamlara günbegün olumlu bir şekilde yansıyor.” dedi.

Konuşmasının devamında geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza olan güvenini ifade eden Vali Pehlivan, “Gençlerimiz öğrendikçe öğrendiklerini uyguladıkça, fikir ürettikçe, fikirlerini projelere dönüştürdükçe ve bu projeleri işte sizler gibi girişimciler vasıtasıyla hayata geçirdikçe binlerce yıldır olduğu gibi Allah’ın izniyle devletimizin de milletimizin de sırtını asla kimse yere getiremeyecektir.” şeklinde konuştu.

Vali Ali Hamza Pehlivan; “Türkiye’mizde anlayışlar farklı olabilir, zaman zaman farklı görüşler ortaya konulabilir; ama tek devletimiz var, tek vatanımız var ve uğrunda canlarını feda etmiş şehitlerimizin manevi hatıraları var. Allah hepimize onların hatıralarına, miraslarına layık olmayı nasip eylesin. Şuna da inanıyoruz herkes kendi bilgi ve ilgi alanında elinden gelenin en iyisini ortaya koyduğunda gelecek çok daha müreffeh, çok daha güçlü ve çok daha aydınlık olacaktır. Bugün programın düzenlenmesinde emeği geçen Genç MÜSAİD ailesine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Başa dön tuşu
1xbet giriş