Vali Pehlivan Anamur’lu sanayiciler ile buluştu

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi sanayicileri ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi sanayicileri ile bir araya gelmeye devam ediyor.

İlki geçtiğimiz ay düzenlenen ve önümüzdeki aylarda sürdürülecek olan toplantılara Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, Yönetim Kurulu Üyeleri Halit Altun, Seyfetullah Işık, Kürşad Haddat, Denetim Kurulu Üyeleri Hasan Yıldırım ve Yılmaz Akyüz, Bölge Müdürü Halil Yılmaz ile 11 sanayici katılım sağladı.

Armada Duvar Kağıtları Fabrikası’nda gerçekleşen toplantıda Mersin Valisi Pehlivan, sanayicilerin istek ve önerilerini dinleyerek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Toplantı sonrasında bir açıklama yapan MTOSB Başkanı Sabri Tekli, ‘Her ay düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz sanayici buluşmalarının ikincisini Sayın Valimizin başkanlığında yaptık. Önümüzdeki süreçte de sık sık tekrarlayacağımız bu toplantılar ile MTOSB sanayicilerimizi Valimiz ile bir araya getirerek istek ve önerilerini aktarmalarını sağlayacağız. Sayın Valimize gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür ederiz’ dedi.

Vali Pehlivan ve beraberindeki heyet daha sonra Armada Duvar Kağıtları ve Berdan Civata fabrikalarında incelemelerde bulundu.

Başa dön tuşu
1xbet giriş