Türkiye Perakendeciler Federasyonu’ndan İki Bakanlığa Ziyaret

Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) Heyeti, yerel zincir marketlerin yürüttüğü çalışmaları paylaşmak adına Ankara’da ziyaretlerde bulundu. TPF Başkanı Ömer Düzgün ve beraberindeki heyet, Maliye ve Hazine Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Faruk Özçelik’i makamında ziyaret etti.

Organize perakendenin en büyük çatı örgütü Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF), Başkan Ömer Düzgün önderliğinde Ankara’daki ziyaretlerine devam ediyor. Türkiye genelinde 14 Perakendeci Derneği’nin çatısı konumunda olan TPF’nin yönetim kurulu heyeti Maliye ve Hazine Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Faruk Özçelik’i makamında ziyaret etti.

TPF Eski Başkanı Mustafa Altunbilek, TPF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Şekerci, Ankara PERDER Koordinatörü Derya Yener’in katıldığı ziyaretle ilgili olarak TPF Başkanı Ömer Düzgün şöyle konuştu: “Tamamı yerli sermaye olan 5 bini aşkın satış noktasında 100 bini aşkın kişiye istihdam sağlayan yerel zincirler olarak yerli üreticilerimizin ve yerilin yanındayız. Üreticilerimiz ve tedarikçilerimiz ile hayata geçirdiğimiz her çalışmada ülkemize ve müşterilerimize daha fazla değer yaratmaya çalışıyoruz. Geride bıraktığımız 15 yılda sektörümüzün gelişimi için birçok projeyi hayata geçirdik. Eğitim, teknolojik gelişmeler ve marketlerimizdeki konseptler ile bizi ileriye taşıyacak yeniliklerde yatırıma devam ettik. Sektörümüzü, dünyamızı, çevreyi, beslenme alışkanlıklarımızdaki değişimi, tarımı ve gıdayı etkileyen sorunları her fırsatta çözüm önerilerimiz ile paylaştık. Kazancını yine bu topraklarda yatırıma dönüştüren yerel zincirler olarak son 5 yıldır olduğu gibi hedefimizi her alanda büyüme olarak belirledik. Maliye ve Hazine Bakan Yardımcımız Mahmut Gürcan ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcımız Faruk Özçelik’e yerel zincirlerin gelişimini yakinen takip ettikleri ve sektörümüzün gelişimi için hassasiyetle yaklaştıkları için teşekkür ederiz.”

 

Başa dön tuşu
1xbet giriş