Türk Telekom yeni markası Gameon’u tanıttı

Türk Telekom tarafından yapılan yeni basın açıklamasında GAMEON olarak adlandırılan yeni oyuncu servisi tanıtıldı. GAMEON, oyun tutkunlarına özel internet ve oyun kampanyaları ile desteklenecek.

Son dönemlerde dünya genelinde çok daha yaygın hale gelen oyun sektörüne Türk Telekom da ayak uyduruyor. Şirket tarafından GAMEON adıyla tanıtılan yeni servis, Göster Gücünü mottosuyla resmiyet kazandı. Resmi kanallardan ve internetten yapılan tanıtımlar ile daha fazla oyuncunun dahil olması beklenen GAMEON’da lansman özel bir kampanya da bulunuyor.

GAMEON lansman özel kampanyası dikkat çekti

Lansmana özel kampanyada, 100 Mbps’ye kadar yüksek download ve upload oranları, fiber internet, League of Legends (LOL) oyununa özel Efsane LOL paketi sunuluyor. Türk Telekom2un dijital oyun platformu olan PlayStore üzerinden de oyunculara özel indirimlerin tanımlanacağı GAMEON, Türkiye’nin önde gelen oyun servislerinden birisi olmaya aday durumda.

Konuyla ilgili basın toplantısında açıklamalarda bulunan Türk Telekom CEO’su Ümit Önal fiber internet ile oyuncuların oyunlarda eşsiz bir deneyim yaşayacağını söyledi. Ümit Önal’ın açıklaması ise şöyle

“Fiber altyapıyı Türkiye’nin her köşesine taşıyor, ülkemizin dört bir yanını fiber ağlarla örüyoruz. Yatırımlarımıza hız kesmeden devam ederken, zengin bir yelpazede ürün ve hizmetlerimizle kullanıcılarımıza ulaşıyor, onların ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunuyoruz. Son dönemde özellikle oyun ekosisteminde yaşanan gelişmelerin ışığında, bu alandaki kullanıcıların deneyimlerini genişletecek bir dünyanın kapılarını açtık. GAMEON ile oyun severlerin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek bir evren oluşturduk. Teknoloji ve dijital dönüşüm bilgi birikimimiz ile değer üreten anlayışımızla önümüzdeki dönemde oyun tutkunlarının hayatında daha fazla yer alacağız. Dijital oyun platformumuz Playstore ile bugüne kadar binden fazla popüler PC ve Mobil oyunu ile çeşitli oyunların paketlerini dünya ile aynı anda, uygun fiyat ve ödeme seçenekleri ile sunarken, şimdi GAMEON ile daha entegre bir platformun kapılarını açıyoruz. Oyun severlere fiber altyapı gücümüzle yüksek hızlı internet sağlarken, donanım desteği, marka iş birlikleri, oyun içi sürprizler gibi birçok ihtiyaca odaklanan içeriklerle yanlarında oluyoruz.

Özel paketlere ve indirimli tekliflere resmi internet sitesinden erişim sağlanabilecek.

Başa dön tuşu
1xbet giriş