Toroslar Belediyesi, ilçe sınırları içerisindeki her noktaya hizmet götürüyor

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, yaz aylarının gelmesiyle yayla yollarının kullanımının daha da arttığını ve vatandaşların bu güzergahlarda sıkıntı yaşamamaları için sistemli bir şekilde çalıştıklarını söyledi.

Fen İşleri Müdürlüğü’nce; ihtiyaç duyulan mahallelerde imara uygun yeni yol açım, düzenleme ve büz boru döşeme çalışmaları aralıksız yapılıyor.

Bu kapsamda; Resul, Dalakderesi, Soğucak, Kayrakkeşli ve Ayvagediği Mahalleleri’nde yol yapım ve bakım çalışmaları gerçekleştirildi.

Başkan Yılmaz; “Hızla Büyüyen ve Gelişen İlçemizde Çalışmalarımızı Daha da Artırdık”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ilçe merkezinden yaylalara kadar hizmet atağını aralıksız sürdürdüklerini kaydederek; “Özellikle yeni yerleşim alanlarında imar yollarını açarak ulaşımı kolaylaştırıyoruz. Böylelikle Toroslarımızın sağlıklı ve planlı kentleşme sürecine katkı sağlıyoruz” dedi.

İlçenin yüksek kesimlerinde yeni yerleşim alanlarının artmasına paralel olarak ulaşım hizmetlerinin de arttığına dikkat çeken Başkan Yılmaz; “Yaylalarımız, hemşehrilerimizin kent yaşamından ayrılıp soluk aldığı ve stres attığı yerler. Dört mevsim yoğun ilgi gören yaylalarımızda nüfus, yazın daha da artıyor.  Yayla sezonu boyunca vatandaşlarımızın rahat bir tatil geçirmeleri için çevre temizlik çalışmalarımızın yanında yol açma, genişletme, bakım ve onarım çalışmalarımızı da aralıksız sürdürüyoruz” diye konuştu.

Başa dön tuşu
1xbet giriş