“TOPLUMSAL OLAYLARA KARŞI TARAFLI BİR DUYARLILIK VAR”

Deneyimli radyo programcısı Elif Sevil Orhanlı, son yıllarda dünyada ve Türkiye’de yaşanan toplumsal olaylara karşı bazı kesimlerde kırıcı boyutlara ulaşan taraflı bir hassasiyet olduğunu söyledi.

Toplumun ayrıştığını iddia edenlerin, bu ayrışmayı bizzat kendilerinin tetiklediğini söyleyen Orhanlı, hâlâ giyim kuşam ve kadınlar üzerinden garip tartışmalara girildiğini belirtti.

“SANAT CAMİASININ FİLİSTİN SESSİZLİĞİNİ ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL”

Elif Sevil Orhanlı, sanat camiasının büyük bir kısmının Filistin için tek kelime söylemekten kaçındığına dikkat çekerek “Merak ediyoruz, onları engelleyen ne? Vicdanlarıyla baş başa kaldıklarında ne yapıyorlar? O vahşeti izlediklerinde ne hissediyorlar? Yarın dünyada elim bir olay yaşandığında bence hiçbiri sesini çıkarmasın çünkü samimiyetlerini kaybettiler.” dedi.

“ŞEHİTLERİMİZİ TEK KELİME ANMAYANLAR OLDU”

“Geçtiğimiz günlerde bu vatan için şehit olan askerlerimizi tek kelime edip anmayanlar vardı. Bekledik ama boşuna. Sanki derin bir acı yokmuş gibi eğlenceli, rutin paylaşımlarına devam eden bazı ünlü isimler oldu. Bir karanlık var ve artık vicdanlar buna dur demeli.”

Sektörde uzun yıllardırhaber spikerliği yapan ve önemli programlara imza atan Elif Sevil Orhanlı, bu konuda  radyoculara önemli görevler düştüğünü söyledi.

Deneyimli radyo programcısı meslek hayatına basın danışmanı Alper Ergez ile devam ediyor.

 

 Alper Ergez PR

Başa dön tuşu
1xbet giriş