TikTok’a Avatar özelliği geldi

TikTok Avatar özelliği sonunda kullanıma sunuldu. Yeni TikTok işlevi sayesinde uygulamada sanal karakterler oluşturmak mümkün.

TikTok kısa video platformu, kullanıcıların beklediği özelliği yayımladı. Çinli şirket tarafından yakın zamanda yapılan bir açıklamada, TikTok Avatar özelliği onaylandı. Artık kendi avatarınızı oluşturabilir ve arkadaşlarınıza gönderebilir veya bir video kaydedebilirsiniz.

TikTok avatarı nasıl oluşturulur?

tiktoka avatar ozelligi geldi

Daha önce Instagram’da sunulan avatar özelliği, çeşitli platformlarda yayılmaya devam ediyor. Apple’ın Memoji özelliğine benzeyen yeni TikTok güncellemesi, kullanıcıların bir sosyal medya uygulamasında sanal karakterler oluşturmasına olanak tanıyor.

Kısa video uygulamasında yeni bir özellik bulmak için uygulamanın efektler bölümünde “Avatar” araması yapın. TikTok avatarı oluşturmak için akıllı telefonunuzun kamerasından yardım alabilirsiniz. Ayrıca kameradan yüzünüzü tarayan bir uygulamada saç renginden ten rengine kadar çeşitli değişiklikler yapabilirsiniz.

TikTok’ta oluşturduğunuz avatarı sticker olarak paylaşabilir, arkadaşlarınıza gönderebilir veya videoyu kaydedip profilinize yükleyebilirsiniz. Çinli şirket, yeni özelliğin dünya çapında tanıtıldığını söylüyor. Uygulamayı güncelleyerek hemen avatarınızı oluşturabilirsiniz.

TikTok’un sunduğu yeni özellik aslında tıpkı diğer uygulamalar gibi çalışıyor. Kullanıcılar bu özellikle çeşitli saç modelleri, piercingler, aksesuarlar ve daha fazlasını kullanarak uygulamadaki sanal karakterlerini kişiselleştirme hakkına sahiptir.

“Kıyafetlerden cilt tonlarına ve saç renginden dokuya kadar, kapsayıcı özellikler ve deneyimler oluşturmak önceliğimiz olmaya devam ediyor. Topluluğumuzu dinlemeye ve geliştirmenin her adımında içerik oluşturuculardan geri bildirim almaya devam edeceğiz.”

Sosyal ağ uygulamalarında sanal karakter oluşturmak çok popüler hale geldi. Öte yandan Instagram ve Snapchat gibi uygulamalar kendi platformlarında avatar oluşturabiliyor. Ancak avatarın başka bir platformda kullanımı şu anda çok sınırlı. İlerleyen dönemlerde bu özelliğin işlevinin tüm platformlarda artması bekleniyor.

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
1xbet giriş