Temizlik personeli buldu, itfaiye personeli kurtardı

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin temizlik personeli Zeynep Vural’ın duyarlılığı ve İtfaiye Dairesi personelinin özverili kurtarma operasyonuyla Korkmaz Can Vaizoğlu, 3 gündür kayıp kedisi Latte’ye kavuştu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin duyarlı ve özverili personeli, 3 gündür kayıp olan kediyi bulup tırmandığı ağaçtan kurtararak sahibi Korkmaz Can Vaizoğlu’na teslim etti.

Temizlik personeli Zeynep Vural’ın duyarlılığıyla bulundu

Akdeniz ilçesi Atatürk Caddesi üzerindeki esnaftan olan Korkmaz Can Vaizoğlu’nun kedisinin 3 gündür kayıp olduğu bilgisini edinen Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi’nde görevli temizlik personeli Zeynep Vural, görev sırasında Taş Bina yanındaki ağaçta kurtarılmayı bekleyen bir kediye rastladı. Temizlik personeli Vural, önce kediyi kurtarmaları için İtfaiye’yi aradı, ardından da esnaf Vaizoğlu’na ağaçta bir kedi bulduğunu bildirdi.

 

İtfaiye personeli ağaçtan kurtarıp sahibine teslim etti

3 gündür aradığı kedisi Latte’yi Büyükşehir personelinin duyarlılığıyla ağaçta bulan esnaf Vaizoğlu, olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi personeliyle birlikte kovalı vince binerek kurtarma çalışmalarına katıldı. İsrail Kauçuğu ağacının yoğun ve karmaşık dalları arasında zorlu bir kurtarma operasyonu yürüten İtfaiye personeli, özverili bir çalışmanın sonucunda Latte’yi sahibine kavuşturdu.

“Gerçekten çok büyük özveri gösterdiler”

Korkmaz Can Vaizoğlu, Latte’nin 3 gün önce bürodan kaçtığını belirterek, “3 gündür arıyorduk. Sağ olsun belediyedeki arkadaşlar görmüşler, onlar haber verdiler. Yine belediyedeki arkadaşlar yardımcı oldu, İtfaiye geldi. Kurtardık çok şükür. Yaklaşık 1 senedir bende. Sokaktan sahiplenmiştim. Yavrularımız oldu, sahiplendirdik. Şimdi yeniden toparlanacak, çok korktu. Çok teşekkür ederiz. Gerçekten çok büyük özveri gösterdiler. Sağ olsun belediye çalışanları da aynı şekilde, İtfaiye de aynı şekilde. Hepsine çok teşekkür ederim, gerçekten çok güzel bir iş oldu” dedi.

Başa dön tuşu
1xbet giriş