Instagram gönderi sabitleme özelliğini test etmeye başladı

Instagram’da yeni sabitleme özelliği test edilmeye başlandı. Yeni özellik sayesinde kullanıcılar profillerinde istediği bir içeriği en üste sabitleyebilecek. Yeni video, görsel ya da Reels paylaşımı yapılsa dahi aynı yerinde kalmaya devam edecek olan içerik, bu sayede Instagram’da farklı bir kullanımı sağlayacak.

Instagram özelliği test ediliyor

Instagram tarafından ilgili özellik doğrulandığı gibi belirli bir kapalı grup ile testlerin başlandığı ifade edildi. İlgili özelliğin kullanılması için kullanıcıların herhangi bir gönderinin yanında yer alan üç noktalı menüye ulaşması yeterli. Üç noktalı menüde yer alan “Profilinize Sabitleyin” seçimi ile kullanıcılar Instagram içeriklerini profilin üstüne tutturabilecek. Basit bir kullanımı olması sayesinde kullanıcıların istediği şekilde sabitleme ve değişiklik yapabileceği Instagram’da özellik kullanıma sunulduktan sonra yeni bir özellik başlayacak. Meta tarafından yapılan açıklamalarda yeni özellik için “İnsanların profillerinde gönderileri öne çıkarmasına olanak tanıyan yeni bir özelliği test ediyoruz” denildi.

Twitter gibi sosyal ağlarda yer alan özellik, bundan sonraki süreçte Meta’nın platformlarında yer alabilir. Ayrıca sabitleme özelliğinin yanı sıra farklı yenilikler de getirilebilir.

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
1xbet giriş