Tarsus’ta çocuklara kar sürprizi

Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Tarsus Gençlik Kampı’na otobüslerle taşınan aileler ve çocuklar, kendileri için Toroslar’dan getirilen karlar üzerinde oynama imkanı buldu. Oldukça mutlu anlar yaşayan çocuklar, survivor oyun alanlarında da doyasıya eğlendi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi’ne bağlı Tarsus Gençlik Kampı, ailelere ve çocuklara mutlu anlar yaşatmaya devam ediyor. Büyükşehir ekipleri, Tarsus Gençlik Kampı’na kamyonlarla kar getirerek, çocuklara kar sürprizi yaptı.

Çocuklar doyasıya kar topu oynadı

Tarsus merkez ve bağlı 10 mahalleden otobüslerle alınan aileler ve çocukları, Tarsus Gençlik Kampı’na kendileri için Toroslar’dan getirilen karlar üzerinde oynadı. Oldukça mutlu anlar yaşayan çocuklar, survivor oyun alanlarında da doyasıya eğlendi. Aileler için güvenli, çocuklar için farklı oyun alanlarının bulunduğu Tarsus Gençlik Kampı’nda müzikli aktiviteler de gerçekleştirildi.

“Sosyal aktivitelerden memnunuz”

Tarsus Duatepe Mahallesi sakinlerinden Cemile Ceyda Leblebici, Büyükşehir’in sosyal etkinliklerinden dolayı memnun olduklarını belirterek, “Bu etkinliklerin devam edeceğini çok iyi biliyoruz. Yarıyıl tatilinin bitmesine yakın çocuklarımız buradaki bu güzellikle, kar şenliğiyle tatilin tadını çıkardı” diye konuştu.

“Çok güzel, çok eğleniyoruz”

Tarsus’a bağlı Günyurdu Mahallesi Atgirmez mevkiinden özel gereksinimli kızı ile birlikte Gençlik Kampı’na gelen Canan Denizedalan, “Vahap Seçer’e öncelikle çok teşekkür ediyorum. Köyümüze güzel yollar yaptı, kızım engelliydi benim. Her zaman bebek arabam kırılırdı yollarda. O’nun sayesinde hem tekerlekli sandalye sahibi olduk hem de yollar çok düzgün, güzel. Ondan sonra oyun atölyesi oldu. Eskiden bizim çocuklar çamurla oynarken, şimdi tertemiz oyun atölyesinde oynuyorlar. Çok güzel şeyler öğreniyorlar. Şu anda Tarsus’tayız, kar etkinliğimiz oldu. Çok güzel, çok eğleniyoruz. Çocuklarım hayatlarında hiç kar görmemişler, ilk kez gördüler” diye konuştu. Özel gereksinimli Kevser Denizedalan ise “Vahap Amca teşekkür ederim. Senin sayende kar gördüm. Burada olmaktan çok mutluyum” dedi.

Tarsus Gazipaşa Muhtarı Aydın Kızıltaş da “Gençlerimizi, çocuklarımızı getirdik ailelerle beraber. Herkes halinden memnun, bunun devamını diliyoruz. Bazı çocuklarımız kar görmüyor. Yani buradan yukarıya kadar gidip gelmek bayağı bir mesafe. Burada çocuklarımız karla buluştular. Güzel bir şenlik” diye konuştu.

Başa dön tuşu
1xbet giriş