Tarsus Su Park’ına 7’den 70’e büyük ilgi

Sıcak yaz günlerinde serinlemek ve aynı zamanda uzman eğitmenler eşliğinde yüzme öğrenmek isteyen Tarsuslu vatandaşlar için Tarsus Belediyesi tarafından hizmete sunulan Tarsus Su Park, yoğun ilgi görüyor.

Tarsus Belediyesi’nin vatandaşlara yaz mevsiminde hizmete sunduğu serinleyebilecekleri ve aynı zamanda alanında uzman yüzme eğitmenler tarafından yüzme öğrenebilecekleri sosyal alan olan Tarsus Su Parkı vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanıyor. 7’den 70’e her vatandaşa açık olan yüzme kurslarında Tarsuslular yüzme öğrenirken aynı zamanda sosyalleşme ve spor yapma imkânı buluyor.  Düzenli aralıklarla Tarsus Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ve Bakanlık tarafından analiz edilen havuz suları da gerekli hijyen testlerinden de tam not alarak ailelerin en büyük sorunu olan sağlıksız havuz sularına karşı tercih ediliyor.

VATANDAŞLARDAN TAM NOT

Tarsus Su Park, Pazartesi, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Pazar karma, Salı günü kadınlar, cumartesi ise ailelere hizmet veriyor. Özellikle çocuk ve gençlerin yoğun ilgi gösterdiği havuzlar sıcak yaz günlerinde vatandaşlara serinleme imkânı sunuyor. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın Tarsus’ta sosyal alan oluşturmak üzere devam eden projeleri de vatandaşlardan beğeni ve takdir topluyor.

Havuz giriş fiyatları yüksek enflasyona rağmen 50 TL olarak belirlenirken, özel ve deneyimli eğitmenler eşliğinde devam eden yüzme kursları da cüzi miktarlar ile ebeveynlerin ilk durağı oluyor. Havuz, hafta içi 11:30’dan akşam 16:00’a kadar, hafta sonu ise saat 10:00’dan 16:00’a kadar kullanılabiliyor. Vatandaşlar detaylı tüm bilgileri 0324 622 25 65 numaralı telefondan öğrenebilirken, kayıt olmak için de Tarsus Belediyesi nikâh salonu yanında bulunan Tarsus Su Parkı’na şahsen başvuru yapabiliyor.

Başa dön tuşu
1xbet giriş