Tarsus Belediyesi’nden köylerde hizmet seferberliği

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus’ta bulunan tüm kırsal mahalleleri ziyaret ederek eşit hizmet götürme gayesi ile muhtar ve vatandaşların taleplerini not almıştı. Bu kapsamda ziyaretlerin ardından gelen talepleri anında çözen Tarsus Belediyesi, köylerde hizmet seferberliği başlattı.

Tarsus Belediyesi’nde düzenli olarak sürdürülen hizmetlerin yanı sıra gelen talepler sonrası köylere hizmet hamlesi başladı. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın köy ziyaretleri ardından gelen talep ve istekler doğrultusunda Tarsus Belediyesi’ne bağlı tüm birimler, kırsal mahallelerde hummalı çalışmalarına start verdi.  Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın talimatıyla taleplere göre yönlendirilen; Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Tarımsal Hizmetler, Temizlik İşleri, Veteriner İşleri, Muhtarlık İşleri Müdürlüklerine bağlı ekipler, köy sınırları içerisinde bulunan tüm alanlarda çevre düzenlemesi, temizlik, yol bakım ve onarım, tarımsal ve hayvan destek ve sterilizasyon çalışmalarını sürdürüyor. Düzenli olarak sürdürülen hizmetlerin yanı sıra taleplerin gerçekleştirilmesi için çalışmalarına start veren ekipler, sırasıyla tüm köylerde hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor.

Başkan Bozdoğan’ın üzerinde hassasiyetle durduğu, köylerde vatandaşlar ve muhtarlardan tek tek dinleyerek aldığı notlar sonrası köylerde, Tarsus Belediyesi tarafından hizmet rüzgârı esmeye başladı. Düzenli aralıklarla sürdürülen stabil işlerin yanı sıra, muhtarlar tarafından talep edilen bank ve masa temini, bakım, onarım ve tadilatlar dışında her türlü ihtiyaç malzemesi temini, yol tamiratında çalıştırılması için kamyon, kepçe, greyder temini, piknik masaları temini gibi çalışmalar gerçekleştirildi.

”İSTEKLERİMİZ BİR BİR YERİNE GELİYOR”

Köylerde hizmet rüzgârı estiren Tarsus Belediyesi’ne teşekkür eden muhtarlar, “Çalışmalardan çok memnunuz. İsteklerimizi birer birer yerine getiren Başkanımız Haluk Bozdoğan’a teşekkür ediyor, selamlarımızı iletiyoruz” şeklinde konuştu.

BAŞKAN BOZDOĞAN, ”ALINAN NOTLARIMIZI TÜM BİRİMLERİMİZLE KARŞILAMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, köylerde yapılan çalışmaların artarak devam edeceğini belirterek, ”Tarsus Belediyesi büyük ve güçlü bir belediyedir. Tüm köylerimize sorumluluğumuz gereği hizmet etmeye devam ediyoruz. Ziyaretlerimizin ardından vatandaşlarımızdan gelen istekleri not alıp muhtarlarımızı dinlemiştik. Alınan notlarımızı tüm birimlerimizle karşılamaya devam ediyoruz. İmkanlar ölçüsünde birçok talebi de sıraya koyduk. Her bir köyümüze ulaşacağımızdan hiçbir vatandaşımızın şüphesi olmasın. Tarsus Belediyesi her zaman yanınızda” diye konuştu.

Başa dön tuşu
1xbet giriş