Süleyman Dalkılıç’tan Başkan Batur’a destek ziyareti

Mersin Pazarcılar Odası’nın yaklaşan Olağan Genel Kurulu öncesi Başkan Batur’a destek ziyaretleri artıyor. Mersin Pazarcılar Odası Başkanı Abdulhalim Batur’a kentin her kesiminden destek ziyaretleri devam ederken, Olağan Genel Kurul öncesi Süleyman Dalkılıç ve Kemal Akbaş’tan da tam destek geldi.

2019 yerel seçimlerinde Toroslar’dan Belediye Başkan Adayı olan Süleyman Dalkılıç, iş insanı Kemal Akbaş ile beraber Mersin Pazarcılar Odası’nın yeni hizmet binasını ziyaret etti. Pazarcılar Odası Başkanı Abdulhalim Batur’un karşıladığı Süleyman Dalkılıç ve iş insanı Kemal Akbaş’ın ziyaretinde Başkanvekili Selman Akbaba da eşlik etti.

Pazarcılar Odası’nın yeni hizmet binasının tüm pazarcı esnafına ve Mersin’e hayırlı olmasını dileyen Dalkılıç ve Akbaş, yaptığı hizmetlerinden dolayı da Başkan Batur’u tebrik etti.

Yerel Seçimlerde pazarcı esnafının yanında olup sık sık ziyaret eden Dalkılıç, ‘’Görevini layıkıyla yapan Abdulhalim Batur kardeşimin pazarcı esnafı için gece gündüz çalıştığını yakından takip ediyorum. Pazarcılar Odası’na yeni hizmet binası kazandırdığı için tebrik ediyorum. Hizmet binasının tapusunun da Odaya ait olması da ayrıca takdir edilmesi gereken bir davranıştır. Önümüzdeki ay gerçekleşecek olan Pazarcılar Odası’nın yeni başkanını seçeceği seçim öncesi de başarılar diliyorum. Pazarcı esnafının derdine çare olacak Batur kardeşimin yolu açık olsun’’ ifadelerini kullandı.

Kentin tanınan iş insanlarından Kemal Akbaş ise Başkan Batur ve yönetiminin emeklerinin önemli olduğunu dile getirerek; ‘’Abdulhalim Batur ve yönetiminin en büyük çabasının pazarcı esnafına rahat nefes aldırmak olduğunu Mersin’e ispatladı. Pazarcı esnafının takdiriyle başkan oldu ve bunu layıkıyla yaptığına inanıyoruz.  Ocak ayında yeni seçime gidecekler ve bu seçimi de kazanacağına inanıyoruz. Pazarcı esnafının hak ettiği hizmeti almasını ve emeklerinin karşılığını almasını istiyoruz. Başkan Batur’a ve yönetimine tekrardan başarılar diliyoruz’’ şeklinde konuştu.

Süleyman Dalkılıç ve Kemal Akbaş’ın ziyaretlerinin kendileri için değerli olduğunu dile getiren Başkan Batur; ‘’ Pazarcı esnafının yağmur çamur demeden döktüğü alın terinin kutsallığıyla görevimize layık olmak için çalıştık çabaladık. Odamızın ve esnafımızın dertleri, sorunları bizim derdimiz, sorunumuzdur. Bunun için yönetimimle beraber durmadık daha çok çalıştık. İnşallah pazarcı esnafımızın derdine derman olmaya devam edeceğiz. Sayın Süleyman Dalkılıç ve Sayın Kemal Akbaş’ın ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum. Ziyaretleri bizlere güç verdi’’ diye belirtti.

 

HABER: SABRİ BORAK

Başa dön tuşu
1xbet giriş