Sarı;”kontak kapatma kararının imdat çığlığı olduğunu belirtmiştik”

Mersin’de şehir içi dolmuş ücretlerine yönelik sosyal medyada yayınlanan zamlı yeni fiyat tarifesinin henüz yürürlüğe girmediği öğrenildi. Bazı kooperatiflerin alınan zam kararını uygulamayacağı gelen iddialar arasında.

Akaryakıt fiyatlarına ard arda gelen zamlardan sonra tepkilerini basın açıklamasıyla dile getiren minibüsçü esnafı sorunlarının çözülmelerini dile getiriyor. Mersin’de yaşayan vatandaşların da ekonomik sorunlar yaşadığını görmezden gelmeyen minibüsçü esnafının akaryakıt zamlarıyla beraber biniş ücretlerinin zamlanmasının çözüm olmadığını belirtiyorlar.

Sosyal medyada yeni fiyat listesinin paylaşılmasından sonra Mersin Odak Haber’in görüştüğü Mersin Şoförler ve Otomobilciler Cemiyeti Başkanı Veysel Sarı, henüz kesinleşmiş bir kararın olmadığını aktardı.

Bazı kooperatiflerin alınan zam kararını uygulamayacağı iddialarını sorduğumuz Başkan Sarı, ‘’Minibüsçü esnafımız gelen zamlarla sıkıntılı günler geçiriyor. Cemiyet olarak esnafımızın sorunlarına ortak akıl ile çözüm bulmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz günlerde yaptığımız basın açıklamasında kontak kapatma kararının imdat çığlığı olduğunu belirtmiştik. Yarın da bütün kooperatif başkanlarımızla beraber toplanıp ortak akılla bir karar almayı istiyoruz. Zam kararı alacaksak bu karara bütün kooperatiflerin kararı olarak alacağız. Bizler için her kooperatif değerli, her talep anlamlıdır. İnşallah yarın yapacağımız toplantıda esnafımızın ve vatandaşımızın menfaatine uygun karar alacağız’’ ifadelerini kullandı.

Başa dön tuşu
1xbet giriş