Psikiyatri Uzmanı Dr. PERVİN ERDEM “Yeni Açtığı Özel Muayenesinde Hasta Kabulüne Başladı”

Mersin Şehir Hastanesinde Yaptığı Çalışmalar ve Danışan Memnuniyetinde Önde Gelen Doktorlardan Psikiyatri Uzmanı Dr. PERVİN ERDEM Yeni Açtığı Özel Muayenesinde Hasta Kabulüne başladı.

Psikiyatri Uzmanı Dr. PERVİN ERDEM “Psikiyatrik sıkıntıları, sorunları olan insanlara yardımcı oluyoruz. Bireysel terapi, bilişsel davranış psikoterapi, aile terapisi, iletişim bozukluklarıyla ilgili ilişki terapisi, gene cinsel terapi onlara bakıyoruz. Bağımlılık tedavisiyle ilgileniyoruz. Ailelere psikoeğitim veriyoruz. Gene hastalarımıza psikoeğitim destekleyici yaklaşımlarla yardımcı olmaya çalışıyorum. Nefes egzersizi işte hipno terapi konularında yardımcı oluyoruz. Psikiyatri çok özel bir branş. Kişinin kendini zorunlu hissederek yapabileceği bir meslek değil. İnsanları sevmek lazım, insanlara vakit ayırmak lazım, onların iç dünyasını tanımak, bilmek gerçekten çok zevkli. Bunun için de çok iyi vakit ayırmak lazım. İletişimin güzel olması lazım. Ben de gerçekten mesleğimi çok seviyorum.”

 

 

Dikkat, konsantrasyon ve motivasyon problemleri; sınav, sunum ve performans kaygısı mı var!!!

Psikiyatri Uzmanı Dr. PERVİN ERDEM ”Sınav kaygısı, öğrenilen bilgilerin sınavda hatırlanmasına, etkili bir şekilde kullanılmasına engel olan kaygı durumudur. Öğrencilerin sınava yüklediği anlam, sınavla ilgili sahip olduğu şemalara bağlı olarak sınav kaygısı oluşabilir. Başarıyı azaltan yoğun bir kaygı, endişe ve korku durumudur. Kaygı, normalde herkesin yaşayabileceği bir duygu olmasına rağmen gelişimi devam eden çocuklar ve gençlerin mücadele etmesi daha zor olabilir. Bu konuda sorunları olan insanlara yardımcı oluyoruz.

ÇİFT ve CİNSEL TERAPİ

İlişki Terapisi, Aile Terapisi ve Bireysel Terapi, Aile ve Evlilik Terapisi, Aile Danışmanlığı Konusunda Uzman Ekip ve Psikolojik Danışmanlık hizmetlerini sunuyoruz. Çift ve cinsel terapisi, romantik bir ilişki içinde yer alan iki kişinin, ilişkilerini anlama, çatışmaları çözme ve ilişki memnuniyetini artırmalarına destek oluyoruz.

ONLİNE TERAPİ İMKANI

Online Terapi, yüz yüze terapide kullanılan yöntem ve tekniklerin internet üzerinden görüntülü ve sesli görüşmelerle danışanlarımıza hizmet veriyoruz. Artık Online Psikologlar Yanı Başınızda diyoruz.

Psikiyatri Uzmanı Dr. PERVİN ERDEM ”Son olarak eklemek isteğim şey mutluyum, heyecanlıyım. Yenişehir 3. Çevre yolu 50. yıl Mahallesi Pektaş Statü 5. kat Kitapsan üstü No:15’de muayenemizde hasta kabulüne başladık. 0539 848 23 29 numaralı telefonumuzdan RANDEVU alabilirler. Uzun yıllardır psikiyatri uzmanıyım ama yeni başlamış gibi bir heyecanım var. Mutluyum, inşallah insanların da mutluluğuna katkıda bulunurum ve en büyük temennim bu” diye konuştu.

Başa dön tuşu
1xbet giriş