Prime Alışveriş Festivali 18 – 25 Temmuz’da Türkiye’de yapılacak

E-ticaret devi Amazon’un her yıl gerçekleştirmiş olduğu Prime Alışveriş Festivali, bu yıl Türkiye’de yapılacak. Her yıl dünya genelinde Prime günlerine özel olarak gerçekleştirilen bu alışveriş etkinliği, ülkemizde Prime Alışveriş Festivali adı ile 18-25 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Yüz binlerce ürün için birçok avantaj ve fırsatın sunulacağı bu indirim gününde, festival boyunca Prime üyeleri tarafından çeşitli deneyimler, hediye ürünler ve Amazon hediye kartları kazanma imkanı da olacak. Prime Alışveriş Festivali kapsamında Prime üyeleri, 28 farklı kategori de yüz binlerce üründe indirim göreceğiz.

Amazon Prime Alışveriş Festivali bu yıl Türkiye’de

25

Yapılacak olan indirimler haricinde, Amazon Türkiye tarafından Prime üyelere eğlence dolu bir alışveriş deneyimi yaşatmak istiyor. Bu kapsamda festival boyunca Cem Bölükbaşı, Pascal Nouma, Meryem Can, Vedat Milo gibi birçok ünlü isim ile deneyim alanları kurulacak. Hediye ürünler ile binlerce değerinde Amazon Hediye Kartları kazanma imkanı olacak. Konu hakkında Amazon Türkiye Ülke Genel Müdürü olan Richard Marriott,

“Yılın en büyük alışveriş etkinliği Prime Alışveriş Festivali ile Prime üyelerimize tam bir hafta boyunca kaçırılmayacak fırsatlar sunuyoruz. Bu dönemde evini yenilemek isteyenden elektronik tutkunlarına, çocuklarını sevindirmek isteyenlerden ihtiyaçlarını uygun fiyata alıp tasarruf yapmak isteyenlere, herkes amazon.com.tr‘de hayallerini süsleyen ürün ve indirimleri bulabilecek. Bu haftayı gerçek bir festivale döndürmek için de sadece müşterilerimize hayallerindeki ürün ve indirimleri değil, hayallerindeki deneyimlere de kavuşma fırsatı sunalım istedik. Kampanya dönemi boyunca her kitleden müşterimizin, hayatında ancak bir kez yakalayabileceği bir fırsat sunuyoruz ve hayallerindeki ünlülerle tanışıp birlikte unutulmaz bir zaman geçirmeyi vadediyoruz.” Sözlerini dile getirdi.

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
1xbet giriş