Polis adaylarına kişisel gelişim ve farkındalık eğitimi

Mersin Şehit Altuğ Verdi Polis Eğitim Merkezi’nde (POMEM) eğitim gören polis adaylarına Kişisel Gelişim Uzmanı, Yazar ve Eğitmen Güray Gökal tarafından ‘Kişisel Gelişim ve Farkındalık’ eğitimi verildi.

Programda temel iletişim becerileri, beyin mucizesi, beden dili, mikro ifadeler, düşünce okuma teknikleri, öfke kontrolü, etkili konuşma ve hitabet sanatı, ikna teknikleri gibi polis adaylarına farkındalık artırmaya yönelik eğitim gerçekleştirildi.
Eğitmen Güray Gökal, Mersin Emniyet Müdürlüğü’nde uzun bir süre kişisel gelişim ve farkındalık seminerleri kapsamında eğitimler verdiğini şimdi ise Polis Eğitim Merkezi’nde polis adaylarıyla verimli ve keyifli geçen eğitimlerle buluştuğunu anlattı. Gökay, “Allah, kutsal vatan topraklarımızın dört bir tarafındaki vatan ve bayrak için her daim görevde olan tüm kahraman polislerimizi ve askerlerimizi korusun ve kollasın. Cennet vatanımız için şehit düşmüş tüm vatan evlatlarının ruhları şad, mekânları cennet olsun. POMEM Müdürümüz Zafer Ağırkaya’ya göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ve saygılarımı sunarım” dedi. Eğitim, Güray Gökal’a teşekkür belgesi takdim edilmesiyle sona erdi.

Başa dön tuşu
1xbet giriş