Öztürk Yılmaz Mersin’den Türkiye’ye seslendi! Yeniden tekrar ayağa kalkmak lazım

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, Mersin’de Şoförler ve Otomobilciler Odası Konferans Salonu’nda düzenlen Mezitli ve Yenişehir kongrelerinde yaptığı açıklamada,“ Yeniden her şeyi düzenlemek lazım. Yeniden bir merhaba demek lazım ve Türkiye’ye kesinlikle yenilik lazım.” İfadelerini kullandı.

Türkiye’nin yeniliğe ihtiyaç duyduğunu ekonomiden sanayiye artık her şeyin çekilmez bir hal aldığını dile getiren Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, “Yenilik Partisi niye kuruldu? Türkiye’de 125 tane parti var ve bunların neredeyse 85, 90 tanesi tabela partisi. Peki biz niye kurulduk? Biz tabela partisi miyiz? Mesele budur. Türkiye’de bir kördüğüm haline gelen, çıkmaza giren bir siyaset var ve Türkiye’yi o siyasi çıkmazdan kurtarmak için biz bu partiyi kurduk.” Dedi.

YANKESİCİLER, YİYİCİLER, HIRSIZLAR, YALANCILAR, TALANCILAR TÜRKİYE’NİN KAYMAĞINI YEDİ

“Türkiye’de bir çıkmaz var ve Erdoğan Türkiye’yi duvara toslattı ve bir çukurun içerisine Türkiye’yi attı.” Diyen Öztürk Yılmaz, “Ekonomik olarak Türkiye boğuşuyor ve çıkamıyor. Niye? Çünkü yankesiciler, yiyiciler, hırsızlar, yalancılar, talancıların hepsi bu dönemde el üstünde tutulur oldu. Türkiye’nin kaymağını yediler.” İfadelerini kullandı.

YENİLİK PARTİSİ’NE YAKIŞAN SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNÜ PAYLAŞMAKTIR

Ayrıca Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz’ın açıklamalarının devamı şöyle:

Erdoğan, bugün bütün hikayelerine rağmen Türk milletini ekmek kuyruklarına, mazot kuyruklarına, yağ kuyruklarına mahkûm etti. Bize vaat etmiş olduğu cenneti cehenneme çevirdi. Bugün Türkiye’de iğneden ipliğe her şey ateş pahası oldu. Herkes sebebini soruyor, acaba bunları nasıl çözeceğiz? Bunlar nasıl olur? Ben, bugün size bildiğiniz şeyleri konuşmayacağım. Ben size çözüm söyleyeceğim çünkü bize ve Yenilik Partisi’ne yakışan sorunların çözümünü paylaşabilmektir.

ATATÜRK’TEN SONRA BİZİ KANDIRIP OYALADILAR

Türkiye enerjide bağımlılığını kıramadı. Biz enerjide bağımlılığı kırmak istiyoruz. Nasıl kıracağız? Yerel alternatif enerjilerle Türkiye mutlaka en az 8-10 tane nükleer santrale kavuşmak zorundadır. Greenpeaceciler bugün gelip Türkiye’ye parmak sallar biliyor musunuz? Bunların hepsi İtalyan değil mi? En fazla nükleer santral İtalya’da, İspanya’da, Almanya’da, Hollanda’da ve Belçika’da var. Nükleer enerjiyi kendileri yapmış, bize yasaklamışlar. Biz kırk dereden su getirmek zorundayız. Yapabilmek için Yenilik Partisi Türkiye’de bu ambargoyu delmek istiyor. Bugün Rusya’ya kimse parmak sallayabiliyor mu? Biz kandırılmış bir milletiz. Atatürk’ten sonra bizi kandırdılar, bizi oyaladılar ve bize masallar anlattılar. Atatürk’ten sonra Atatürk’ün kafasıyla hareket edip Türkiye’de üretim seferberliğini başlatan herhangi bir irade gördünüz mü? Bizi yıllardır anlattıkları masallarla büyüttüler. Tarımda kendimize yeten ülke değil miydik biz? Nerede? Hani nerede? Niye yok? Üretim yok arkadaşlar. Nereye baksan üretim yok.

TÜRKİYE’YE KESİNLİKLE YENİLİK LAZIM

Türkiye kandırılmıştır. Biz hepimiz kandırıldık. Biz kandırılmış bir nesiliz. Bizim eğitimimiz eğitim değil, sağlığımız sağlık değil. Bakın sağlık sektörü yap işlet devret modeliyle müteahhitlere emanet edilmiştir. Okuldaki okullarımız adeta öğrenciye müşteri muamelesi yapılan bir sisteme geçmiştir. Türkiye’de yeniden bir uyanış lazım. Yeniden bir başlangıç lazım. Yeniden tekrar ayağa kalkmak lazım. Yeniden her şeyi düzenlemek lazım. Yeniden bir merhaba demek lazım ve Türkiye’ye kesinlikle yenilik lazım.

Başa dön tuşu
1xbet giriş