Özdemir: ‘Seçimi Birlikte Kazanacağız’

Mersin Çiçekçiler Esnaf Odası yeni başkanını seçmek için seçimli Olağan Genel Kurulu’na gidiyor.

Genel Kurul öncesi seçim çalışmalarına hız veren Çiçekçiler Odası Başkan Adayı Ahmet Özdemir, tüm üye esnafları oy kullanmaya davet etti. 

11 Ocak Salı günü NOAX Hotel’de yapılacak olan seçime tüm genel kurul üyelerini oy kullanmaya davet eden Ahmet Özdemir, “Seçimi hep birlikte kazanacağız” dedi.

“Odalar esnafın mesleki, ekonomik ve hukuk sorunlarını çözmek ve yol göstermek için kurulmuş müesseselerdir” diyen Başkan Adayı Özdemir, “Bu amaç doğrultusunda meslektaşlarımızın daha iyi bir meslek çalışmasına götürmek, refah seviyesini yükseltmek ve ekibimle sizlere hizmet etmek için yola çıktık” dedi.

Başkan adayı Özdemir, birlik ve beraberlik duygusu çerçevesinde hareket ettiğini vurgulayarak şunları söyledi: “Mersin Çiçekçiler Odası Başkanlık seçimlerine bildiğiniz üzere sayılı günler kaldı. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri utandırmasın, yapacağımız güzel işlerde bizleri muvaffak kılsın. Birlik ve beraberlik duygusu çerçevesinde hareket ederek bütün çiçekçi esnafını oy kullanmaya davet ediyorum. Değerli meslektaşlarımıza eşit ve paydaş bir anlayışla yaklaşacağımızı, kimseyi kimseden ayırt etmeden söylemlerine, fikirlerine saygı duyarak ötekileştirmeden çalışacağımızı taahhüt ediyorum” ifadelerini kullandı.

Çiçekçi esnafının derdine derman olmak için aday olduğunu belirten Özdemir; ‘’Esnafımıza layık yeni bir yönetim anlayışıyla, birleştirici ve sorun çözücü çalışmalarla tüm üyelerimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Eleştiriye de açık olacağız önerilere de açık olacağız. Esnafımızla birlikte el ele vererek odayı yöneteceğiz. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Bize oy versin vermesin herkesin başkanı olacağız, herkesin sorunu ile ilgileneceğiz. Ayrım yapmadan herkes için çalışacağız. Sen ben yok, biz varız deyip, hep birlikte el ele gönül gönüle esnafımıza hizmet etmek, mesleğimize sahip çıkmak için yola çıktık’’ şeklinde konuştu.

Başa dön tuşu
1xbet giriş