Öğrenciler şimdi HEM’de yeni nesil bilgisayarlarla eğitim alıyor

Anamur Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri şimdi yeni nesil bilgisayarlarla eğitim alıyor. Halk Eğitim Müdürü Sadullah Şen, 2 sınıfta, toplam 36 bilgisayarların tamamının yenilenerek öğrencilerimizin ve kursiyerlerimizin hizmetine sunulduğunu söyledi.

Devlet kurumları ve özel sektörde ve KPSS sınavlarına hazırlanırken hayatımızın her döneminde, kullanılan bilgisayarların yeni bilişim ağına da anında cevap vermesinin önemine dikkat çekilirken, öğrencilerde böyle bir imkanın kendilerine sunulmasından dolayı memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Bu yenilenmenin kendilerine çok büyük yararlar sağladığını kaydeden öğrenciler, bu yenilikten dolayı Hakleğitim Merkezine teşekkür ediyorlar. “Bu teknoloji çağında, böyle bir hizmeti bize sağladıkları için teşekkür ediyoruz. Bu yararlı hizmetin kullanıma açık olduğu içinde, Halk Eğitim Müdürümüze teşekkürlerimizi iletiyoruz. Burada emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. İşlerimiz çok kolaylaştı. Onlar sayesinde daha iyi bir eğitim alabiliyoruz.” Diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Anamur Halkeğitim Merkezi olarak Bilişim Teknolojisi sınıflarının bilgisayarlarını yenileyerek hizmete sunduklarını kaydeden Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sadullah Şen; “ Bilgisayarlarımızı yenileyerek öğrencilerimizin hizmetine sunduk. Tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.”dedi. Bilgisayarlarda ne gibi bir eğitim alındığı ile ilgili soru üzerine bilgi veren Şen, öğrencilere bilgisayar operatörlüğü kursu verildiğini ve amaçlarının iler ki yaşamlarında iş imkanlarını arttırabilmeyi ve onlara yeni teknolojileri kazandırmayı amaçladıklarını kaydetti. Şen kursların devam ettiğini ve böylece öğrencilerin eğitimine yeni nesil bilgisayarlarla da faydalı olmaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Başa dön tuşu
1xbet giriş