Mezitli Sanat Çarşısı, yeni yıl için üretiyor

2022’ye girerken sevdiklerimizi hediye ile sevindirmek için adresiniz Mezitli Belediyesi Sanat Çarşısı olacak. Sanatsal niteliği olan binlerce farklı ürünü bulabileceğiniz Sanat Çarşısında kadınlar şimdide yeni yıl için özel hediyeler üretmeye başladılar.

Menderes Mahallesinde bulunan Mezitli Belediyesi Sosyal Tesisleri içerisinde hizmet veren Sanat Çarşısı, gelenlerin istediği hediyeyi bulmasının yanında özel anlar geçirmesini sağlıyor. Takılar, aksesuarlar, ev eşyaları ve birbirinden güzel farklı hediyelikler Mezitlilileri bekliyor.

Yıl boyu açık olan Sanat Çarşısı, 31 Aralık tarihine kadarda yeni yıla sevdiklerine sürpriz yaparak girmek isteyenlere hediyelik eşyalarını temin etme fırsatı sunuyor.

“2021’YE VEDA EDERKEN SEVDİKLERİNİZE GÜZEL HEDİYELER VERİN”

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan yaptığı açıklamada, Covid-19 nedeniyle geçen yıl ara verdikleri yeni yıl kutlamalarını gerçekleştirmek istediklerini belirterek;  “Mezitli yeni yıla hazır. Yılbaşı kutlamaları için hazırlıklarımıza başladık. Bunun yanında vatandaşlarımızın sevdiklerini mutlu edebilmeleri ve yeni yıla girerken moral motivasyonunu artırmak amacıyla üretici kadınlarımız Sanat Çarşımızda yılbaşı temalı üretim yapıyorlar. Mersinlilerin, yeni yıl sevincini sevdiklerine alacakları küçük hediyelerle yaşayabileceklerini düşünüyorum. Sevdiklerinize el emeği, sanatsal niteliği olan hediyeler almak için herkesi Mezitli Sanat Çarşısına bekliyoruz. Bu pazarda herkes için mutlaka bir hediye var” dedi.(haberhouse)

Başa dön tuşu
1xbet giriş