MESKİ su baskınlarını önleme calışmalarına devam ediyor

MESKİ Genel Müdürlüğü, yoğun yağışlı havalarda yaşanabilecek su birikintileri ve taşkınların oluşmaması amacıyla başlattığı kanalizasyon, yağmursuyu şebeke ve ızgara giderlerini temizleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. MESKİ’nin aldığı önlemler sayesinde yoğun yağışlarda oluşabilecek su baskınları sorunu minimuma indiriliyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, yağışlı havalarda su birikintilerinin ve taşkınların oluşmaması amacıyla kanalizasyon, yağmursuyu şebeke ve ızgara giderlerini temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler, ızgara ve menfez temizliğini artırd

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in öncülüğünde 13 ilçenin tamamında çalışmalarına aralıksız devam eden MESKİ, yağışlarda yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek için başlattığı ızgara ve menfez temizliği çalışmalarını yoğunlaştırıyor. Şebekelerde tıkanmalara sebebiyet verebilecek olan süprüntü malzeme, pet şişe, bez, kâğıt havlu, tuvalet kâğıdı vb. atıkların atılması gibi sebeplerle tıkanan ızgaralar da itinayla temizleniyor.

Başa dön tuşu
1xbet giriş