Mersin DEVA’da istifa depremi yaşanıyor

Mersin’de DEVA Partisinin il kongresi sonrası istifaların ardı arkası kesilmiyor. Cenk Cenkçimenoğlu’nun il başkanlığına getirilmesinin ardından başlayan istifa depremi genel merkezde büyük yankı buldu.

İstifaların sebebi olarak İl Başkanı Cenk Cenkçimenoğlu gösterilirken, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve kurmaylarının bundan sonraki süreçte Mersin’de nasıl bir yol haritası izleyeceği merak konusu oldu.

İl Başkanı Cenk Cenkçimenoğlu’nun tavrı ve tutumu sonrası Mersin il ve ilçe teşkilatlarında yaşanan sorunlar nedeniyle İl Başkan Yardımcıları Kurtuluş Vural, Selçuk Kızıldamar, Hüseyin Taner, Erkin Kara, Birkan Ölmez ve Tamer Örs ile İl Yönetim Kurulu üyesi Yakup Gitmiş istifa dilekçelerini il başkanlığına sundu.
Kurucu üyelerinin de aralarında bulunduğu bu isimler ile birlikte Akdeniz İlçe Başkanı Özcan Demir, Toroslar İlçe Başkanı Ramazan Özen, Yenişehir İlçe Başkanı Hediye Koçoğlu Dalgıç, Mezitli İlçe Başkanı Önder Usta ile Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Şensoy görevlerinden istifa ettiklerini açıkladılar.

Son alınan duyumlara göre Tarsus İlçe Başkanı Ferhat Gündeş’in de istifa etmesi bekleniyor.
Tüm bu isimlerin sadece görevlerinden istifa ettikleri parti üyeliklerinin devam ettiği vurgulandı.
Mersin’deki istifa depremi sonrası DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın son derece rahatsız olduğu ve yeni bir oluşum için düğmeye bastığı öğrenildi.

Başa dön tuşu
1xbet giriş