MEMDER haftasonu etkinliğinde buluştu

Mersin Emlak Müşavirleri Derneği yönetim kurulu, üyeleri, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlği Başkanı Talat Dinçer, Mersin Ticaret İl Müdürümüz H. Akif Yıldız ve birçok katılımcının katıldığı haftasonu etkinliğinde bir araya gelindi.

Emlak söktörüne dair iyileştirme ve kaynaşma adı altında Hafatasonu etkinliğinde birlik ve beraberlik sinyali verildi. Dağdur Emlak ofis sahibi Erol Dağdur’un Uzunkaş’daki ofisinde daveti üzerine derneğin ilk yemekli toplantısı gerçekleşti.

Mersin Emlak Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı M. Sinan Canpolat “Bu tip etkinlikleri ileriki günlerde daha sık yapacağız. Amacımız birlik ve beraberlik içinde olup sektörümüzü daha iyi noktalara getirmek” olacak dedi.

Başkan Canpolat sözlerine şöyle devam etti; Kıymetli Meslektaşlarım, MEMDER (Mersin Emlak Müşavirleri Derneği) yönetimi ve üyeleri olarak öncelikle Dağdur Emlak ofis sahibi Erol Dağdur kardeşimizin daveti üzerine derneğimizin ilk yemekli toplantısını gerçekleştirdik.
Bizi yalnız bırakmayan Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Talat Dinçer’e, Mersin Ticaret İl Müdürümüz H. Akif Yıldız’a, Tarsus Emlakçılar Dernek Başkanımız Umay Kolay’a, Dorasoft Yazılım Firma sahipleri Deniz ve Remzi Ateş çiftine ve diğer katılımcı arkadaşlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Başa dön tuşu
1xbet giriş