Manevi Ailem Okutur Beni

TOÇEV, okumak isteyen ancak maddi koşullar nedeniyle eğitime erişimde güçlük çeken ya da çalışmak zorunda kalan çocuklarımızı tüm eğitim hayatları boyunca maddi ve manevi olarak destekliyor. Çocukların eğitim hayatları boyunca ihtiyaç duydukları tüm kırtasiye malzemeleri, okul kıyafetleri ve gereçleri ile yazlık ve kışlık giyim ihtiyaçları vakıf tarafından temin ediliyor. Bunların yanı sıra, çocukların kişisel öz bakım süreçlerini desteklemek amacıyla hijyen ürünleri de yine TOÇEV tarafından sağlanıyor. 

İlkokuldan itibaren TOÇEV bünyesine katılan öğrencilerin akademik gelişimlerinin yanı sıra, kişisel ve sosyal gelişimleri için de çalışmalar yürütülüyor. Yıl boyu, çocukların gelişim düzeylerine uygun olarak, vakıf bünyesinde bulunan uzman psikologlar tarafından hazırlanan psikososyal atölye çalışmaları gerçekleştiriliyor. Çocukların okul ve sosyal çevreye uyum süreçlerini geliştirmek amacıyla hazırlanmış olan TOÇEV Müfredat Programı da yine yıl boyunca düzenli aralıklarla uygulanıyor ve öğrencilerin ‘iyi oluş’ hallerini ve ‘psikolojik sağlamlık’ düzeyleri güçlendiriliyor. 

“Okumak her çocuğun hakkıdır” diyerek çıktığımız yolda her çocuğu birey olarak kabul edip, çocuklarımızın kültürlü, bilgili, uyumlu, üretken olmaları ve toplumsal hayata kazandırılmaları için hiç durmadan çalışıyoruz.

Siz de TOÇEV bünyesinde desteklenen çocukların MANEVİ AİLESİ olarak, çocukların geleceğine ışık tutabilirsiniz. 

 

Başa dön tuşu
1xbet giriş