Lenzing sahteciliğe karşı Red Points platformu ile iş birliği yaptı

Dünyanın önde gelen botanik bazlı özel elyaf üreticilerinden Lenzing Group, tüketicilerini sahte ürünlere karşı  korumak ve daha fazla şeffaflık için alanında dünya lideri bir kuruluş olan Red Points ile işbirliği yaptığını duyurdu. İş birliği, tüketicilerin şeffaflık konusundaki artan beklentilerini karşılamayı amaçlarken, Lenzing'in ticari markasını koruma konusundaki hassasiyetini de yansıtıyor.

 

Lenzing, müşterilerinin ve iş ortaklarının menfaatlerini korumak, özel  geliştirdiği elyaflarının orijinalliğini doğrulamak ve sahtecilikle mücadele etmek amacıyla Red Points ile iş birliği yaptı. Lenzing’in tekstil markaları TENCEL™, LENZING™, ECOVERO™ ve nonwoven markası VEOCEL™ dünyanın her yerinden endüstri ortakları ve müşterilerden yoğun talep görmeye devam ederken, bu markaların korunması daha önemli hale geliyor. 

 

Lenzing AG Küresel Pazarlama ve Markalama Başkan Yardımcısı Harold Weghorst, şunları söyledi: “Lenzing olarak, markalarımızın korumasını her zaman birinci önceliğimiz olarak görüyoruz. Amacımız yalnızca ihlallerin ve sahte ürün sorununun giderilmesi değil, aynı zamanda tedarik zincirimizi ve marka ortaklarımızı da korumak. Nihai amacımız, son tüketicilerin sürdürülebilirlik alanında ödediği bedelin karşılığını daha iyi alabilmesini sağlamak. Doğrulama, sertifikalandırma ve lisanslandırma konusundaki faaliyetlerimiz, değer zinciri boyunca nihai ürünlerdeki Lenzing elyaflarının gerçekliği konusunda iş ortaklarımızın ve tüketicilerimizin bize güvenmesini sağlıyor.”

 

Lenzing’in iş ortaklarının ve tüketicilerinin menfaatleri korunuyor 

Red Points, Lenzing'in ticari markalarının ve olası sahte ürünlerin izinsiz kullanımının çevrimiçi olarak izlenmesini ve giderilmesini sağlayan en iyi teknoloji çözümünü sunuyor. Bu teknoloji, yapay zekâ özelliklerini kullanarak Lenzing'in ticari markaları üzerindeki olası fikri mülkiyet hakkı ihlallerini doğru ve verimli bir biçimde, otomatik olarak tespit edebiliyor. 

 

Red Points Pazarlama Direktörü Sergi Garcia, şunları söyledi: “Lenzing ile yaptığımız iş birliğinden ve bu kapsamda çevrimiçi ürün sahteciliğinin geniş çaplı olarak tespit edilmesi ve giderilmesi için etkin çözümler sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Marka korumaya yönelik ihtiyaç tüm endüstriler için geçerli. Lenzing'le yaptığımız iş birliği de tüketicilerin daha fazla şeffaflık aradığının bir göstergesi. Red Points olarak misyonumuzu sosyal medyadan NFT pazarlarına uzanan tüm e-ticaret kanallarını markalar ve tüketiciler için daha güvenli haline getirmek olarak belirledik.”

 

Lenzing 2018 yılında başlattığı Lenzing E-Markalama Hizmetiyle müşterilerine, perakendecilerine ve marka ortaklarına sürdürülebilir, kaliteli ve etik yollarla elde edilen materyallerin kullanımını göstererek katma değer ve şeffaflık yaratıyor. Platform, Lenzing elyaflarının izlenebilirliğini kolaylaştırarak ve müşterilerin elyafları etkin bir biçimde tanıtmalarını sağlayarak moda, tekstil ve nonwoven sektörlerine de ilham veriyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Başa dön tuşu
1xbet giriş