Kuzey Kıbrıs’tan Mersin’e Ödül

Saygın Medya tarafından geçtiğimiz günlerde ikincisi yapılan ve yaklaşık 450 konuğun katılımıyla gerçekleşen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Altın Caretta Ödülleri kapsamında iş, sanat, spor, televizyon ve medya dünyasından bir çok değerli konuğun katıldığı  ödül törenine hem Kuzey Kıbrıs hem de Türkiye’den verilen ödüller damga vurdu. 

Türkiye ödülleri kategorisinde birbirinden değerli sanatçı ve oyuncuların ödül aldığı gecede değerli sanatçı şair Ahmet Selçuk İlkan’ın elinden “Türkiye Yılın İş Kadını Ödülü” nü alan “Bitki Vadisi” markasının yaratıcısı girişimci iş kadını Hülya Doğmuş ayrıca yarattığı Greenwind Kolonya markası ile “Yılın Çıkış Yapan Kozmetik Markası” ödülünede layık görüldü. Kısa sürede Türkiye’nin bir çok noktasında hizmet sunmaya başlayan Greenwind kolonya markası sağladığı iş istihdamı ve eşsiz ürünleri ile bu özel geceyi iki ödül ile taçlandırdı.
Yılın İş Kadını ödülünü alan Hülya Doğmuş ATV de yayınlanan ve milyonların izlediği “Bir Zamanlar Çukurova” dizisinin değerli oyuncularından Yeliz Doğramacılar ve Sibel Taşçıoğlu’nun ödüllerini de gecede takdim etti.
Başa dön tuşu
1xbet giriş