Kuzey Irak’tan acı haber; 5 şehit

Pençe-Yıldırım Harekatında teröristlerin saldırısı sonucu Piyade Uzman Çavuş Remzi Nişan ve korucular Bülent Vermez, Kemal İmece, Avdi Demir, Veysi Sebik şehit oldu.

Pençe-Yıldırım Harekat bölgesinde 1 asker ve 4 korucu şehit oldu. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, “25 Temmuz 2022 tarihinde, Pençe-Yıldırım Harekat bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen saldırı sonucu Piyade Uzman Çavuş Remzi Nişan şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” denildi.

4 KORUCU ŞEHİT OLDU

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da “Pençe-Yıldırım Harekatında, teröristlerin saldırısı sonucu, Kahraman Askerimiz Remzi Nişan ile Kahraman Güvenlik Korucularımız; Bülent Vermez, Kemal İmece, Avdi Demir, Veysi Sebik Şehit düştüler. Şehitlerimize Allah’tan rahmet; aileleri ve Aziz Milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da şehit uzman çavuş için başsağlığı mesajı paylaştı. Bakanlığın Twitter hesabından paylaşılan mesajda Akar, “Kahraman silah arkadaşımız, 25 Temmuz 2022 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim” ifadelerini kullandı.

MERSİN’E ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Piyade Uzman Çavuş Remzi Nişan’nın şehit olduğu haberi, Erdemli ilçesine bağlı Çeşmeli Mahallesi’nde yaşayan ailesine jandarma ve emniyet yetkileri tarafından verildi.

Acı haberi alan aile bireyleri gözyaşlarına boğuldu. Şehidin baba evine Türk bayrakları asıldı.

ŞEHİT ASKERİN DUYGULANDIRAN ATATÜRK PAYLAŞIMI

Şehit Piyade Uzman Çavuş Remzi Nişan’ın sosyal medya hesabı üzerinden Bandırma Vapuru’nda yaptığı Atatürk paylaşımları görüldü.

Başa dön tuşu
1xbet giriş