Kemer’de çıkan orman yangını büyümeden kontrol altına alındı

Kemer’de henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan orman yangını büyümeden kısa sürede kontrol altına alındı.
Alınan bilgiye göre, Beycik Mahallesi Mezarlık Dibi mevkisinde saat 18.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan orman yangını ihbarını alan itfaiye ekipleri, yangına ilk müdahalede bulundu.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun talimatıyla Kemer Belediye arazözleri hızla bölgeye sevk edildi. Vatandaşlar da traktörleri ile yangını söndürmeye çalıştı.
Kemer Belediyesi, itfaiye ve vatandaşların imece usulü ile müdahale ettiği yangın, büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Beycik Mahallesi’nde çıkan orman yangınının büyümeden kontrol altına alındığını söyledi.
Yangın ihbarını aldıkları andan itibaren belediye arazözlerini bölgeye sevk ettiklerini anlatan Başkan Topaloğlu, “Çok şükür yangını büyümeden söndürdük. Soğutma çalışmaları devam ediyor. Belediyemize ait arazözlerle bölgede yangına müdahale ettik. Duyarlı vatandaşlarımız traktörlerinin arakasına su tankeri bağlayıp yangına müdahale etti. Vatandaşlarımızın bu duyarlılığından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Sıcakların artması nedeniyle tüm vatandaşlarımızın daha dikkatli olmalarını rica ediyorum. Geçmiş olsun Kemer.” diye konuştu.   
Soğutma çalışmalarının yapıldığı yangının çıkış nedeninin araştırıldığı belirtildi.

 

Başa dön tuşu
1xbet giriş