Hataylılar Ankara’da buluştu

İstanbul Hatay Kırıkhan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin organize ettiği akşam yemeğinde buluşan Hataylılar, bir arada olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadılar.

Başkent Ankara’da organize edilen akşam yemeği çok nezih bir ortamda gerçekleşti.

2017 yılında kurulan İstanbul Hatay Kırıkhan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin önderliğindeki akşam yemeğine Hataylı olan Valiler, Hakimler, Yargıtay üyeleri, HSK üyeleri, Daire ve Vakıf Başkanları, Emniyet Müdürleri, Profesör ve Hocalar, Doktorlar ve İş insanları ile birlikte Ankara’da bulunan çok sayıda bürokrat katıldı.
Geceye ev sahipliği yapmanın gururu, mutluluğu ve heyecanını bir arada yaşadıklarını belirten İstanbul Hatay Kırıkhan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Mehmet Doğru, teşekkür ederek başladığı konuşmasında, davetlerine katılan tüm Hatay ve Kırıkhanlı hemşerilere şükranlarını sundu.

Harika bir gece yaşadıklarına vurgu yapan Dernek Başkanı Mehmet Doğru, en yakın zamanda daha da genişletilmiş, daha büyük ve kapsamlı bir organizasyon yapmak için şimdiden kolları sıvadıklarını sözlerine ekledi.
Dernek Başkanı Mehmet Doğru ile birlikte Başkanvekili Tekin Pado, Başkan Yardımcıları Kemal Karataş, Ahmet Serdar Ersoy, Mehmet Uçar ve Mehmet Denizoğlu, samimi bir ortamda gerçekleşen akşam yemeğinde konuklar ile yakınen ilgilendiler.

Akşam yemeğinin ardından gerçekleştirilen törende, davete katılan konuklara derneğin hazırlatmış olduğu teşekkür plaketleri takdim edildi.

Başa dön tuşu
1xbet giriş