Hacı Veli, Dükalık dönemini bitirdi

Mersin Minibüsçüler Odası Seçimi yapıldı. Seçim’de; ‘Mersin Minibüsçüler Odasına demokrasiyi getireceğiz, eşitliği getireceğiz, adil bir paylaşımı ve herkesin hasret kaldığı bir birliği getireceğiz’ diyen Hacı Veli Çelik, yıllardır odada dükalık kuran Aziz Biricik’in başkanlığına son verdi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi konferans salonunda gerçekleşen seçime büyük ilgi gösterildi. Salon, üyelerin çoğunluğunun umudu haline gelen Çelik’in ismiyle çalkalandı. 780 üyeli odada, üyelerin güvenini alan Çelik, bir saltanatı yıkarken, salondaki etkili konuşmasıda uzun yıllar akıllarda kalacak.

Çelik’e seçim kazandıran tarihi konuşması şöyle:

“Mersin Minibüsçüler Odasının mevcut yönetimi yaklaşık 780 üyesine eşit ve adil yaklaşmadı. Biz her minibüsçü esnafımızın derdini, sıkıntısını biliyoruz. Her bir esnafımızın odanın hiçbir imkanından tam olarak yararlanamadığını da biliyoruz.

Mersin Kentini taşıyan ağır iş emekçisi olan minibüs şoförü esnaflarımız yıllardır kendilerini kucaklayıp kuruması ve kollaması gereken minibüsçüler odasının bir çok konuda duyarsız kaldıklarını ve artık yıllar sonra yeni bir değişimin gerçekleşmesini istediklerini biliyoruz.

Biz emekçi tüm minibüsçü kardeşlerimizin ezici bir çoğunluğunun desteğini alarak bu seçimi kazanacağız ve her bir esnafımızın ailesi ile birlikte refah içinde ve huzur içinde yaşamaları için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz.

Mersin Minibüsçüler Odasına demokrasiyi getireceğiz, eşitliği getireceğiz, adil bir paylaşımı ve herkesin hasret kaldığı bir birliği getireceğiz.”

Esnaf odaları eski başkanı Vahit Çekmez’in adınında Çelik’in listesinde yer alması dikkat çekti.

Aziz Biricik döneminin bitmesi kentte ve minibüsçü esnafınca sevinçle karşılandı.

Başa dön tuşu
1xbet giriş