‘Gökkuşağının Altında’ isimli çocuk oyunu Uşak’da sahnelendi

Uşak Belediyesi Çocuk Kulübü tarafından düzenlenen ‘3. Bilim Sanat Çocuk Şenliği’, Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun ‘Gökkuşağının Altında’ isimli çocuk oyunu ile açılış yaptı. İlk turne programını gerçekleştiren Gökkuşağının Altında oyununa çocuklar büyük ilgi gösterdi.

Uşak Belediyesi tarafından, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Uşak Belediyesi Çocuk Kulübü’nün düzenlediği ‘3. Bilim Sanat Çocuk Şenliği’, Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun ‘Gökkuşağının Altında’ isimli çocuk oyunu ile açılış yaptı.

Uşak’taki çocuklardan oyuna büyük ilgi

İlk turne programını gerçekleştiren Gökkuşağının Altında oyunu, Uşak Atatürk Kültür Merkezi’nde 3 defa minik seyircileriyle buluştu. Uşak halkının büyük ilgiyle karşıladığı temsiller sonrası oyunun yönetmeni Ozan Erdönmez’e, Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu adına plaket verildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, yeni sezonda perdelerini ‘Gökkuşağının Altında’ isimli çocuk oyununun prömiyeri ile açmıştı. Nilbanu Engindeniz’in yazdığı, dekor ve kostüm tasarımlarını Alev Tol’un yaptığı çocuk oyununun yönetmen koltuğunda Ozan Erdönmez oturuyor. Oyunda Genel Sanat Yönetmeni ve Supervisor olarak Murat Atak, dramaturg Taner Çelik ve ışıkta da Arif Temel yer alıyor.

Başa dön tuşu
1xbet giriş