Getir araç kiralama hizmetine başlıyor

Yurtdışında atılım yaparak Avrupa’da adından söz ettiren Getir, bugün araç kiralamaya başladı. Bugün araç kiralama hizmeti bugünden itibaren kullanıcılara sunuldu.

Getir, bugün araç kiralama hizmetini başlattığını açıkladı. Şu an ise getir, getirçarşı, getirbüyük, getiryemek, getirsu, getiriş, getirbitaksi ve getiraraç şeklinde 8 farklı hizmet vermekte.

Getir, araç kiralama hizmeti için MOOV ile anlaştı!

Getir, araç kiralama hizmetlerinin %75’ine sahip olan MOOV ile el sıkıştı. Fakat programa girdiğimizde aşağıda bir araç şeklinde yeni bir alternatifin olduğunu görüyoruz. Bu sayede artık araç kiralamak isteyen herkes uygun sürücü belgesine sahip olması şartıyla araç kiralayabilecek.

getir arac kiralama hizmetine basliyor

Başvurunun ilgili kısmına girilirken öncelikle MOOV onay sözleşmesi bulunmaktadır. Daha sonra ehliyetin fotoğrafını istenmektedir. Daha sonra verilerinizi bir videoyla onaylamanız bekleniyor ki bu da kişisel verilerinizin ele geçirilmesi durumunda başkalarının sizin adınıza araç kiralmasının önüne geçecek iyi bir önlem.

Araç kiralamak istediğinizde önünüze uygun araçların bulunduğu bir harita açılıyor. Buradan, bulunduğumuz bölgedeki takım servisinde yer alan tüm makineleri görebiliriz. Ayrıca tip plakası, yakıt durumu ve fiyat hakkında bilgiler içerir.

Örneğin bugün kontrol ettiğimizde Kia Stonic isimli SUV için dakikası 3,45 TL, Renault Clio için ise 2,55 TL ödüyoruz. Ayrıca birçok araba markası ve modeli olduğunu da belirtmek gerekir. Farklı araçların fiyatları benzer şekilde farklılık gösterir.

Bunun yanı sıra getiraraç, Kia bazı otomobilleri fırsat aracı olarak etiketliyerek kullanıcılara çeşitli imkanlarda sunacak. Bu araçların diğer modellere göre nispeten merkezden daha uzak modeller olduğu ya da depoları boşalmak üzere olan araçlar olduğunu tahmin ediyoruz. Zira en yakınınızdaki Kia Stonic isimli aracı kiralamak istediğimizde, eğer Petrol Ofisi’ne uğrayarak depoyu doldurursanız 15 TL bir indirim kazanacağınızın bilgisi veriliyor.

Birçok kişi bu araç kiralama hizmetinin taksi sorununa harika bir alternatif olacağını düşünüyor. Çünkü kısa ve uzun mesafeler için yüksek taksiler yerine istenilen marka ve modelde benzer fiyatlara araç kiralama imkanına sahip olmak büyük bir avantaj olabilir.

Başa dön tuşu
1xbet giriş