Gençler sınav stresini sinema ile attı

Akdeniz Belediyesi, öğrencileri kültürel etkinliklerle buluşturmaya, bu sayede sınav streslerini üzerlerinden atmalarına yardımcı oluyor. Akdenizli çocuklar ve gençler, bu kez sinema keyfi ile güzel dakikalar yaşadı.

Eğitim alanına özel önem veren Akdeniz Belediyesi’nin gençlere yönelik kültürel ve sanatsal etkinlikleri devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce başlatılan program kapsamında, ilçe sınırlarında bulunan okullarda eğitim gören öğrenciler sinema ile buluşturuldu. Akdenizli gençler ve çocuklar, kültürel ve sanatsal faaliyetler kapsamında “Malazgirt 1071” filmini izleme şansı buldu.

Bazı gençler ilk kez sinema salonunda film izledi

Etkinliğe katılan bazı gençler, hayatlarında ilk kez bir filmi sinema salonunda izlediklerini belirterek mutluluklarını dile getirirken, sınıf arkadaşlarıyla birlikte keyifli ve eğlenceli dakikalar yaşayan Akdenizli öğrenciler, kendilerine bu imkânı sunan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’a teşekkür ettiler.

Malazgirt 1071 filmi hakkında

Türklerin Anadolu’yu yurt edinmesini sağlayan “Malazgirt Meydan Muharebesi’ni” konu edinen 2019 yılı yapımı, aksiyon, tarih ve savaş türündeki Türk yapımı bir filmdir. Filmin başrollerinde Cengiz Coşkun, Caner Kurtaran, Vildan Atasever ve Haluk Piyes oynuyor.

 

 

 

Başa dön tuşu
1xbet giriş