Gemici;”yıldırma politikalarıyla karşı karşıya kaldım ve görevimden alındım”

Bilindiği üzere 17 Aydır Resmi Olarak Yenilik Partisi Mersin İl Başkanlığı görevindeyim, görevimi elimden geldiğince ve Genel Merkezden bir kuruş dahi yardım almadan bağlı bulunduğum Yenilik Partisini kendi imkanlarımla işimden dahi ödün vererek ,tüm Mersin halkına ilçelerine ve de kurumlarına en iyi şekilde tanıttım. 29 Ağustos 2021 tarihinde Genel Kongremi yaparak resmiyetimi alıp oy çokluğuyla tek aday olarak İl Başkanı seçildim. Daha sonra Genel Merkezden 2 Başkan Yardımcısıyla hak etmediğim davranışlar gösterdikleri için anlaşmazlığa düştüm.Bir taraftanda ilçelerimi ve İl Teşkilâtımı her konuda savundum ve en iyi şekilde idare ettim Ben görevimi yaptıkça Genel Merkezdeki 2 şahıs hamlelerini Toroslar ve Mezitli İlçe Başkanlarına çevirip, onlarıda kendi saflarına çekerek saldırılarına devam ettiler.

Tek amaçları beni görevden aldırıp istedikleri gibi birini yerine getirmekti bunun için her türlü iftiraları attılar, bu şahıslar ve de bu şahıslara alet olup her türlü iftirayı atan ve siyasi kariyerime zarar veren bu kişilerden yargı önünde hesap sorulacaktır. Yine Mezitli İlçe Başkanının Genel Mrk. bu kişilerin etkisinde kalıp görevini yapmamasından dolayı Genel Merkeze bildirilip görevine son verilip yerine Genel Merkezin atadığı Figen Tosun Mezitli İlçe Başkanı oldu ama yine Genel Başkanın oluru ile Büyük Kongreden sonra Mezitli İlçe Başkanına İl Başkanlığı sözü verildiği bizzat İlçe Başkanı Figen Tosun Tarafından İl Teşkilatındaki bazı kişileride kendi safına çekme çalışmalarına başlamış olup bizzat İl Teşkilatımdaki görüstüğü kişiler tarafından bana aktarılmıştır. Figen Tosun Genel Merkezden aldığı bu cesaretle geldiği günden itibaren İl Başkanı olan ben ve yönetimime oldukça saygısız davranışlar sergilemiştir. Ayrıca Figen Tosun anlaştığı ücret karşılığı bizimde İş yaptığımız borcunu ödemediği kişi kendisini arayıp parasını istedi diye; beni arayıp hakaret tarzında konuşma yapmıştır. Yanımızda partim adına verdiğim iftar yemeğimize nezaketen katılım yapan Genel Başkan Yardımcımız Osman Yaylagül ve iş ortağı Ahmet Efe Bey şahitlik ederek olaya vakıf olmuştur. Osman Yaylagül’de bu olaya tepki gösterdiği için Genel Başkan Öztürk Yılmaz la telefonda tartışarak ne konuştuklarını bilmiyorum ama o konuşmadan sonra Osman Yaylagül sinirlenip partiden istifa etti aradan yarım saat geçmeden bana Genel Merkez tarafından yazı geldi. Göreve geldiğim günden itibaren herhangi bir kınama cezam ve ahlakı yüz kızartıcı  bir suçta yaşamadım. Bunun karşılığı olarak Genel Başkanda dahil Genel Merkez tarafından sürekli olarak psikolojik baskı ve yıldırma politikalarıyla karşı karşıya kaldım ve görevimden alındım.
Bundan sonraki gelişmelerde hukuki süreç başlamış olup konu Yargıya intikal etmiştir.
Tabiki bu siyasetteki varligimin Sonu olmayacak vatan ve millet sevgisini menfaatlerinden önde tutan başka bir siyasi çatı altında devam edeceğim bugün itibari ile yenilik partisi ile hiçbir alakam yoktur.

Şeküre Gemici

Başa dön tuşu
1xbet giriş