Geleneksel Ahmet Yeşil Çocuk Resim Yarışması başvuruları başladı

Mersin Yenişehir Belediyesi tarafından düzenlenen 20. Geleneksel Ahmet Yeşil Çocuk Resim Yarışması için başvurular başladı. Türkiye’nin en prestijli çocuk resim yarışmaları arasında gösterilen Ahmet Yeşil Çocuk Resim Yarışması bu yıl “Hayalimdeki Çevre” temasıyla yapılacak. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, çocukları yarışmaya katılmaya davet etti.

Hayata geçirdiği sanatsal projelerle Mersin’de kültürel hareketliliği sağlayan Yenişehir Belediyesi, dünyaca ünlü Mersinli ressam Ahmet Yeşil’in adını taşıyan ve Yeşil’in de jüri başkanı olarak bizzat yer aldığı yarışmanın ana destekçisi olarak bu yıl da minik ressamları buluşturacak. 6-8, 9-11 ve 12-15 yaş kategorilerinde 4 Haziran Cumartesi günü 11.00- 12.30 saatleri arasında Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak resim yarışması için son başvuru tarihi 1 Haziran Çarşamba günü. Yarışmada çocukların kullanacağı tüm malzemeler de Yenişehir Belediyesi tarafından temin edilecek.

Yarışma için Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi, Yenişehir Belediyesi Akademi, Yenişehir Belediyesi Yenişehir Halk Masası ve https://yenisehirakademi.com/basvuru.php adresinden başvuru yapılabilecek. 300 başvuru ile sınırlı olan yarışmada yaş kategorilerinde dereceye girenlere tablet ödülü verilecek.

Yarışmanın Düzenleme Kurulunda Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ile birlikte Yenişehir Belediye Başkan Yardımcısı Cafer Karabulut ve Yenişehir Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Deniz Özen yer alıyor. Yürütme Kurulunda ise Yenişehir Belediyesi Galeriler Danışma Kurulu Başkanı Ahmet Yeşil, Yenişehir Belediyesi Galeriler Danışma Kurulu Üyesi Veli Mert ve Yenişehir Belediyesi Galeriler Danışma Kurulu Üyesi Aynur Sakuçoğlu görev alacak. Yarışmanın jüri üyeleri ise şu şekilde: Ahmet Yeşil, Veli Mert, Aynur Sakuçoğlu, Dönay Öniş ve İbrahim Tokaslan.

Başa dön tuşu
1xbet giriş