Ferhat Karadağ;”Şanlıurfa hızlı tren hattını biz getireceğiz”

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ Mersin Gaziantep Hızlı Tren Hattının Şanlıurfa’ya kadar gelmemesini eleştirdi. Karadağ, Şanlıurfalı bürokratların kente katkı yerine zarar verdiklerini belirterek, Şanlıurfa’nın hızlı tren konusunda göz ardı edilememesi gerektiğini söyledi.

Mersin başlayan ve Adana ve Osmaniye illerinden geçen Hızlı tren Hattı Gaziantep iline kadar ulaşıyor. CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ hattın neden Şanlıurfa’ya kadar getirilmediğini sordu. Sosyo-Ekonomik olarak hızlı tren hattının Şanlıurfa’ya katkı sağlayacağını belirten Karadağ hızlı tren hattının şehirlerine kadar getirilememesi konusunda kentin bürokratlarını suçladı.
Başkan Karadağ, “Gelişim ve hizmette, Şanlıurfa’yı sığ bir alanda bıraktıran, var olan mekanizmayı bozan, Kentimize katkıdan ziyade sorun halkası oluşturan mevcut yönetim ve milletvekillerinin, Kentimize Hızlı Tren getirmesini beklemek büyük bir mucize ve hatadır.” dedi.

Şanlıurfa halkının hızlı tren hattından faydalanması gerektiğini belirten Karadağ, “Şanlıurfa’nın batıyla ulaşımını hızlandıracak, ticaretini geliştirecek ve konforlu ulaşımı sağlayacak Hızlı tren hattını neden bu şehre fazla görüyorsunuz? Bu şehir eğitiminden, ekonomisine geri kalır ise size biat eder sanıyorsunuz değil mi? Şanlıurfa ilimiz nüfus ve yüzölçümü olarak Mersin, Adana, Osmaniye ve Gaziantep’ten daha büyüktür. Bu hizmette geri planda bırakılacak bir şehir değiliz. CHP iktidarında bu durumu düzelteceğiz. Şanlıurfa halkına hak ettiği hizmeti getireceğiz” açıklamasında bulundu.

Başa dön tuşu
1xbet giriş