Fazıl Say Mezitli Kültür Merkezini anlata anlata bitiremiyor

Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Mezitli Belediyesi Kültür Merkezinde konser veren Fazıl Say, salonla ilgili övgü dolu düşüncelerini aktarmaya devam ediyor. Hizmete giren Kültür Merkezinde ki ilk konserde Mersinli müzikseverlerle buluşan Fazıl Say, konser esnasında aktardığı düşüncelerini bu kez de sosyal medya paylaşımlarında ve yazdığı köşe yazılarında dile getirdi.

Yazısında geçen hafta iki salonda açılış konserleri gerçekleştirdiğini ifade eden Say, paylaşımında “Geçen hafta Mersin’de (Mezitli Belediyesi Kültür Merkezi) ve Ankara’da (TED ATA Sahne) 2 yeni konser salonunun açılış konserini yaptım. Şık, çağdaş ve çok önemli bir konu; ikisinin de akustiği çok iyi. Pek çok projemi götürebileceğim iki yeni mekân diye mutlu ayrıldım salonlardan. Tüm emeği geçenlere şükranla. Bravo.

(İki salonda da akustiği iyi ölçtüğümü düşünüyorum. Piyanonun en iyi tınladığı yeri de birkaç saat deneyip milimetresiyle işaretledik.)” görüşlerine yer verdi.

27 Ekim Çarşamba günü Mezitli Belediyesi Kültür Merkezinde dev bir konsere imza atan Fazıl Say benzer güzel şeyleri de konser esnasında dile getirmişti. Seyircilerin büyük salona sığmaması nedeniyle sinema salonunda ve bahçesinde dev ekranlar kurulduğu konserde konuşan Say; “Mezitli’de yeni Kültür Merkezi, çok güzel bir salon, harika akustik, akustik olarak hiçbir elektronik yardım almadan şarkılarımızı seslendirmiş olmak oldukça etkiliydi. En uzaktaki dinleyicimizin de en yavaş sesleri bile duymuş olması çok önemli. Eminim ki, Mezitli Belediyesi Kültür Merkezi çok büyük organizasyonlara ev sahipliği yapacaktır. Çok sayıda irili ufaklı konser-sinema salonu, hepsine dev ekranlar koyduk, salonun dışına da binlerce sanatsever konseri izledi. Tüm emeği geçenlere ve Mezitli Belediyesine içtenlikle sevgiler” ifadelerini kullanmıştı.(haberhouse)

Başa dön tuşu
1xbet giriş