Ender Ünlü;””Taraftarlarımızın da desteğini arkamıza alarak kazanmak istiyoruz”

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi Genel Koordinatörü Ender Ünlü, Flammes Carolo eşleşmesinin 17 Şubat Perşembe günü saat 19.00’da oynanacak rövanş maçında tribün desteğine ihtiyaç duyduklarını belirterek, “Taraftarlarımızın da desteğini arkamıza alarak kazanmak istiyoruz” dedi.

İLK MAÇ SEYİRCİSİZ

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası (EuroCup Women) son 16 turunda eşleşen ancak koronavirüs vakaları nedeniyle bir türlü karşılaşamayan Çukurova Basketbol-Flammes Carolo takımları, nihayet parkeye çıkıyor. Mersin’de oynanacak olan eşleşmenin iki maçına da Edip Buran Spor Salonu’nu ev sahipliği yapacak. Yarın 18.00’de başlayacak olan ilk mücadele, Flammes Carolo’nun iç saha avantajını yaşaması için seyircisiz oynanacak. Taraflar Perşembe günü ise rövanş için parkeye çıkacak. Taraftarlara açık olacak bu karşılaşma, saat 19.00’da başlayacak.

Mersinli taraftarlara destek çağrısında bulunan Genel Koordinatör Ender Ünlü, “Kentimize sportif alandaki en büyük başarıları kazandırmak için yola çıktık. Bunun için de yıldız oyuncuları kadromuza kattık. Yönetimimiz, teknik ekibimiz ve sporcularımız, hedeflere ulaşmak için yoğun tempoyla çalışıyor. Telafisi olmayan maçlar oynayacağız. Bu noktada Mersin halkına büyük görev düşüyor. Gernika maçında olduğu gibi dolu tribünler önünde, taraftarlarımızın da desteğini arkamıza alarak kazanmak istiyoruz. Perşembe günü taraftarlarımızı bu önemli maça bekliyoruz” diye konuştu.

Her iki mücadele de YouTube/FIBA üzerinden izlenebilecek. Müsabakalar sonucunda turu geçen ekip, Ukrayna temsilcisi BC Prometey’in rakibi olacak.

Başa dön tuşu
1xbet giriş