Dr. Devlet Bahçeli Sahil Parkı düzenlenen törenle hizmete açıldı

Dr. Devlet Bahçeli Sahil Parkı Düzenlenen Törenle Hizmete Açıldı. Anamur Belediye Başkanlığı tarafından ilçeye kazandırılan Dr. Devlet Bahçeli Sahil Parkı, gerçekleştirilen büyük bir törenle hizmete açıldı.  

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi adına Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ın katıldığı açılışta, sanatçılar Zafer İşleyen ve Elif Buse Doğan sahne aldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MYK Üyesi Serdar Soydan, MDK Üyesi Kürşat Türker Ercan, Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekilleri Olcay Kılavuz-Baki Şimşek, Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Murat Sezer, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Silifke Belediye Başkanı Sadık Altınok, Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker, Gülnar Belediye Başkanı Alparslan Ünüvar, Kazancı Belediye Başkanı Muhitti Tuncel, Güneyyurt Belediye Başkanı Ahmet Arı, Kent Protokolü, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanları, Ak Parti İlçe Başkanları, Teşkilat Yöneticileri, Mahalle Muhtarları, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri ve binlerce Anamurlunun katılımı ile gerçekleştirilen açılış programında konuşan Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç Dr. Devlet Bahçeli Sahil Parkının tamamen belediye imkanları ile yapıldığını belirtti.

Parkın ilçenin çehresini değiştirecek bir vizyon projesi olduğunu ifade eden Başkan Kılınç: “ Konuşmama başlamadan önce Türkiye Cumhuriyeti Devletinin doğum günÜ olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı kutluyor, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve bütün milli mücadele kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Dr. Devlet Bahçeli Sahil Parkının her karışında fedakar belediye personellerimizin emeği var. Yalnızca Caretta Caretta Kaplumbağalarının etkilenmemesi için özel olarak yaptırdığımız aydınlatma sistemi ve sulama otomasyonu için ihaleye çıktık. Bunun dışındaki bütün işleri kendi personellerimizle yaparak ihaleye çıkıldığında 31 milyon TL’yi aşacağı hesaplanan vizyon projemizi 10 milyon TL’ye tamamladık.” Dedi.

 

Başkan Kılınç: “Anamur’u 82. İl Olmaya Hazırlıyoruz.” 3 yıllık belediye çalışmaları ile ilgili bilgi veren Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, göreve geldikleri günden bu yana 100 milyon TL’nin üzerinde yatırım yaptıklarını belirterek: Göreve geldiğimizden bu yana uyguladığımız sıkı tasarruf tedbirleri, planlı ve kontrollü bütçe yönetimi sayesinde ilçemize birçok eser kazandırdık. 5 yıl gibi kısa bir süre içerisinde Anamur’u fiziken kalkındırmış, alt yapısıyla, üst yapısıyla, bütün kurum ve kuruluşlarıyla 82. il olmaya hazırlamış olacağız” dedi.  Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz: “Hidayet Kılınç’ın Çalışmalarını Yakından Takip Ediyoruz” Programda konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ı yakından takip ettiklerini belirterek: “Milliyetçi Hareket Partisi olarak Anamur Belediye Başkanımız Hidayet Kılınç’ın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Doğal ve tarihi güzelliklerin bir arada bulunduğu, ilçesine ve ülkesine değer katan, çalışkan, mert ve yiğit insanları ile Anamur ilçemiz herşeyin en iyisini en güzelini hak etmektedir. Ne mutlu size ki, teveccüh gösterip seçtiğiniz kıymetli Belediye Başkanımız Hidayet Kılınç’ta bu anlayış ile gece gündüz çalışarak sizlere hizmet etmektedir. Çalışmalarını takdirle takip ettiğimiz başkanımıza sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.” dedi.  Kurdele kesimin ardından, sanatçılar Zafer İşleyen ve Elif Buse Doğan’ın sahne aldığı programda Anamurlular doyasıya eğlendi

Başa dön tuşu
1xbet giriş