Demirağ’dan Kadir Gecesi Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi 27. ve 29. Dönem Parti Meclis Üyesi İnşaat Mühendisi Cavidan Demirağ, Kadir Gecesi dolayısı ile kutlama mesajı yayımladı.

Kadir gecesini dualarla geçirmemizin elzem bir yere sahip olduğunu belirten Cavidan Demirağ, “Ramazan ayının sonuna yaklaşırken bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesi’ne ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız. Zihnimiz ve kalbimizdeki yükleri hafifleterek ruhumuzda derin izler bırakan Kadir gecesi, sema kapılarının açıldığı, esen ve güvenliğin her tarafa yayıldığı; duaların kabul edildiği ve adeta yer ehli ile gök ehlinin birbirleriyle buluştuğu bir gecedir. Yüce Allah; en büyük mucize olan Kur’an-ı Kerim’i Peygamber Efendimize bu kutlu gecede indirmiştir.

Bu kutlu gecenin insanımız arasındaki kırgınlıklara ve dargınlıklara son vermesi, kırık kalplerin onarılması, dünyanın dört bir yanında açlıkla, sefaletle, hastalıklarla mücadele eden, savaşlardan mağdur olan insanlar için, dünyaya barış ve huzur getirmesi diler; bu vesile ile İslam dünyasına mensup dost, akraba ve vatandaşlarımın Kadir Gecesi’ni tebrik eder, selam, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Başa dön tuşu
1xbet giriş